ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.10

ΥΠΟ ΤΟΥ "ΦΟΒΟΥ"...ΒΡιΣΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥΣ


Διαβάζουμε στην real την πρωτοβουλία Καστανίδη να προσπεράσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών έτσι ώστε οι φυλακές να ανοίξουν τις πόρτες και να φιλοξενήσουν τους διεφθαρμένους Υπουργούς που έπιναν στην υγεία του κορόιδου Ελληνικού λαού.

"ΞΑΦΝΙΚΑ" ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ"? ΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΎΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ.

"ΞΑΦΝΙΚΑ" ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

"ΞΑΦΝΙΚΑ" ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΕΦΑΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ" ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....ΕΓΙΝΑΝ "ΞΑΦΝΙΚΑ" ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΕΠΑΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΞΑΦΝΙΚΑ"ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ....
ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ?????????

2 σχόλια:

KOSTAS PAP είπε...

Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες προτιμούν το πακέτο στήριξης Ε.Ε.-ΔΝΤ, έστω κι αν αυτό συνοδεύεται από μέτρα λιτότητας, από τη χρεοκοπία και δηλώνουν πρόθυμοι να κάνουν θυσίες, ώστε να επιλυθεί η κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα». Το ερώτημα που τέθηκε στους 1.000 συμμετέχοντες ήταν: «Είστε υπέρ του προγράμματος Ε.Ε.-ΔΝΤ που αποσκοπεί στη διάσωση της χώρας ή υπέρ της απόρριψής του με κίνδυνο χρεοκοπίας;».
Φοβερή η ερώτηση του γκάλοπ "είστε υπέρ της διάσωσης με το ΔΝΤ ή υπέρ της χρεωκοπίας" εντελώς στημένη. Δηλαδή τι να απαντήσει ο κόσμος ναι είμαι υπέρ της χρεωκοπίας; Γιατί η ερώτηση δεν ήταν "είστε υπέρ της διάσωσης με άλλο τρόπο ή την λιτότητα με προσφυγή στο ΔΝΤ" και τότε να ξαναμετρούσαμε τις απαντήσεις. Στημένα γκάλοπ για να επηρρεάσουν την κοινή γνώμη. Ντροπή!

Unknown είπε...

Το πολιτικό σύστημα καταρρέει και προσβλέπει στην δόλια βοήθεια της 5ης φάλαγγας των δημοσκόπων

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz0nQLsvb56