ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.10

Ποιος κρύβεται πίσω από τον Βασίλη Οικονόμου;

Σε πόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης στο Γιώργο Παπανδρέου θέλει να εξελιχθεί η Άννα Διαμαντοπούλου; Αυτό το σενάριο ακούγεται ολο και πιο συχνά στο παρασκήνιο των συζητήσεων που γίνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά την ηχηρή διαφοροποίηση των τριών βουλευτών και την άρνηση τους να υπερψηφίσουν τα μέτρα λιτότητας στη Βουλή. Μεταξύ των τριών, το μεγάλο ερωτηματικό πλανάται κυρίως για τη στάση που κράτησε ο Βασίλης Οικονόμου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής θεωρείται (μαζί με τον Χρήστο Πρωτόπαπα) "λοχαγός" στο στρατόπεδο της Άννας Διαμαντοπούλου. Η ίδια είναι και ο μόνος άνθρωπος με τον οποίον ο κ. Οικονόμου είχε συζητήσει τη σκέψη του να μην συνταχθεί με την κομματιή πειθαρχία κατά την ψήφιση των νέων μέτρων. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν την Άννα να παρότρυνε τον Βασίλη Οικονόμου στην απόφαση αυτή με την οποία εστάλη ένα ηχηρό μήνυμα στο κυβερνητικό επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου. Λέγεται επίσης ότι η Άννα έχει εντείνει τις διεργασίες της σε εσωκομματικό επίπεδο και η κίνηση του Βασίλη Οικονόμου δημιουργεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ένα κύμα υπεράσπισης του φιλολαϊκού χαρακτήρα του Κινήματος, το οποίο η Υπουργός Παιδείας έχει κάθε λόγο να θέλει να εκπροσωπεί. Η ίδια πάντως κινείται με εξαιρετική προσοχή αν το Μεγάρου Μαξίμου την αντιμετωπίζει ολίγον τι με καχυποψία μετά και όλες αυτές τις φήμες για τον υποκινητικό ρόλο που φέρεται να είχε η Άννα στο "καψώνι" που έκανε ο Βασίλης Οικονόμου στην κυβέρνηση...
Ρεπορτάζ: Μάριος Σαράντης


Δεν υπάρχουν σχόλια: