ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.10

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 12η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν ανειλημμένη την απόφαση της κυβερνητικής ΤΡΟΙΚΑΣ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) να ανακοινωθεί το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου η προκήρυξη Εθνικών εκλογών.για την 12η Δεκεμβρίου σε συνδυασμό και με το Β γύρο των επαναληπτικών εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ του αποτελέσματος που  θα αναγόταν υπέρ ή κατά ΠΑΣΟΚ  για την ανάδειξη Περιφερειαρχών και Δημάρχων .

Από την  απόφαση αυτή μπορούν να αναχθούν πολύπλευρα συμπεράσματα - σενάρια - υποθέσεις για το πως και γιατί οδηγούνται έτσι βεβιασμένα οι κυβερνώντες σε προκήρυξη εθνικών εκλογών  και μάλιστα μέσα στον πιο κρίσιμο μήνα του Δεκεμβρίου , μήνα κατάρτισης και ψήφισης του πιο δύσκολου ίσως προϋπολογισμού  της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.

Το εύκολο συμπέρασμα- σενάριο για αυτή την βεβιασμένη απόφαση  θα μπορούσε να είναι το ότι η κυβέρνηση και το κόμμα έχει λάβει γνώση ,εκ των μυστικών δημοσκοπήσεων ,του επερχόμενου καταποντισμού που θα εισπράξει το ΠΑΣΟΚ  ως αποτέλεσμα των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών , έτσι η προσφυγή στις κάλπες είναι και ηθική και δίκαιη αφού η κυβέρνηση δεν θα έχει νομιμοποίηση για την περαιτέρω μνημονιακή διακυβέρνηση της.  
Επίσης η απόφαση το να στηθούν διπλές κάλπες την 12η Δεκεμβρίου  μπορούμε να την εντάξουμε μέσα σε ένα καταχθόνιο σχέδιο το οποίο  αποβλέπει στο  να εκφραστεί η οργή του Εκλογικού Σώματος μέσα από τις περιφερειακές εκλογές ώστε με τις βουλευτικές να περισωθεί ότι είναι δυνατόν για το κυβερνών κόμμα.
Το δύσκολο συμπέρασμα- σενάριο- υπόθεση  ...και φυσικά το απευχόμαστε ..... είναι ότι η κυβέρνηση πήρε το ΜΗΝΥΜΑ από το Τροικανό διευθυντήριο ........... Η ΕΛΛΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ!!!!..... η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ "ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ"ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ............

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Το γλυκό της Κυριακής: Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους"

Γλυκό για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:

Υλικά
1 πασόκος
2 καπότες
400 γρ αμμοχάλικο
Άφθονο σάλιο
Ξύσμα από τ’ αρχίδια σας
Καθόλου λύπηση και καθόλου λιπαντικό

Διαδικασία
Ακούμε τις προεκλογικές εξαγγελίες του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. Ακούμε τις απειλές περί πρόωρων εκλογών του ιδίου.

Καυλώνουμε.
Φοράμε τη διπλή καπότα για να μη κολλήσουμε τίποτα από το βρωμόκωλο σκατόψυχο πασόκο.

Στήνουμε τον πασόκο στα 4.
Του τοποθετούμε στην κωλοτρυπίδα (το κέντρο της σκέψης του) το αμμοχάλικο.
Αρχίζουμε το πήδημα.

Με το που αρχίζει τα «αχ» και «ωχ» ξύνουμε τ’ αρχίδια μας (το ξύσμα που λέει παραπάνω)
Συνεχίζουμε απτόητοι παρά τις οιμωγές να τον γαμάμε ασυστόλως.

Τον φτύνουμε για την προδοτική του στάση.
Συνεχίζουμε το πήδημα χωρίς λιπαντικό και χωρίς λύπηση.

Την ώρα που ετοιμαζόμαστε να χύσουμε, βγάζουμε το διπλοκάποτο και του κάνουμε ΑΤΜ (=Ass To Mouth, που λένε και στην επίσημη γλώσσα του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής) και promptly τον χύνουμε στη μάπα.

Αφού τον «γλασσάρουμε» με το ψωλόχυμα, τον αφήνουμε και του κλείνουμε ραντεβού για τη Δευτέρα για να το εμπεδώσει.
Καλά γαμήσια.

ΕΠΙΣΗΣ.Πρόγνωση καιρού την Κυριακή:
Βροχή θα πέφτουν οι ΨΩΛΕΣ για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo