ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.10

Ιδιότυποι εγκληματίες

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
ΘΑ πλήρωνε η δεξιά για τις αμαρτίες της, αλλά η Αποστασία μερίμνησε…Θα πλήρωνε η Χούντα τα εγκλήματά της, αλλά τα «ισόβια» έγιναν...Πατακός ελεύθερος και Θεοφιλογιαννάκος σχεδόν ατιμώρητος. Κάποιοι κρατούσαν τα αρχεία του ΕΑΤ-ΕΣΑ και θα μαθαίναμε για τα «θηρία». Κρατούσε ο Παναγούλης αντίγραφα κι εμείς την…ανάσα μας. Για την ώρα των αποκαλύψεων και την αλήθεια. Διψούσε ο κόσμος και πίστευε. Μια ανάσα απ’ την αλήθεια και ο εφιάλτης θα τέλειωνε.
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ του ’76 και ο Παναγούλης νεκρός, τα αρχεία εξαφανισμένα κι ο «από μηχανής θεός» έσωσε τους βασανιστές. Την τελευταία στιγμή. Κάθε φορά. Σαν κάποιος να τα’ χει κανονισμένα από πριν. Μια δύναμη αόρατη και πάνω απ’ τα γεγονότα αρπάζει την αλήθεια και ο λαός (παρα)μένει με τη δίψα του.
ΑΣ κάνουμε «άλμα» για το 2010 και το σήμερα. Αγωνιούν οι φοροκλέφτες και τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά. Μεγαλογιατροί με καταθέσεις εκατομμυρίων δήλωναν 12.000 ευρώ το χρόνο, το ΣΔΟΕ στα ίχνη τους, οι λογαριασμοί ανοίγουν και οι ελληνικές τράπεζες…αγωνιούν για τις αποκαλύψεις των (μεγαλο)πελατών τους. Ακολουθεί «έκρηξη» με στοιχεία και ονόματα;
ΔΕΣ τους πώς τα μεθοδεύουν. Παρακολούθησε την προσπάθειά τους να ανακόψουν την πορεία των αποκαλύψεων (γιατρών-φοροκλεπτών, σήμερα, άλλων κλεφταράδων, αύριο) κι ίσως τα καταφέρουν. Υπόγεια και ύπουλα, με την αγωνία (τους) κρυμμένη στη σιωπή. Επιμελώς αδιάφοροι κινούν γη και ουρανό.
ΤΑ χρόνια άλλαξαν και οι κρατούντες δεν είναι παντοδύναμοι. Δεν ζούμε στην Ελλάδα που την κουμαντάρουν πανίσχυροι «ιδεολόγοι» του αντικομμουνισμού. Ωστόσο, και το χρήμα είναι πανίσχυρο, οι έχοντες αδίστακτοι και το σύστημα ανέπαφο. Θέλουν την αλήθεια κρυμμένη-μπορεί και να τα καταφέρουν. Όπως τόσες φορές στο παρελθόν, ακυρώνοντας προθέσεις και καταργώντας κυβερνήσεις. Την τελευταία στιγμή. Για να παραμείνουν ανέπαφοι οι μηχανισμοί, η αλήθεια θαμμένη και οι μεγαλογοροφυγάδες (ιδιότυποι εγκληματίες) ασύλληπτοι και ατιμώρητοι.
ΤΑ πράγματα δρομολογήθηκαν κι αν πέσουμε στη θολούρα μιας άλλης κυβέρνησης όλα θα πάνε πίσω. Αν παραπλανηθούν οι «προλετάριοι» και αλλάξει η φορά των πραγμάτων, οι «αμαρτωλοί» θα γελάνε κάτω απ’ τα μουστάκια, θα κολυμπούν στα πλούτη τους κι εμείς πάλι απ’ την αρχή…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο καπιταλισμός θηρίο όντας δεν έχει ανάγκη από κανένα. Δεν κρύβει κανένα και πολτοποιεί οποιονδήποτε και οτιδήποτε κρύβεται ανάμεσα σ αυτόν και την λεία του. Δεν νοιάζεται για ονόματα ή σημαίες και δεν περιμένει κανέναν να κρύψη ή να αποκαλύψει οτιδήποτε. Έτσι και τώρα που είναι σε κρίση θα τους δώσει όλους αρκεί να επιβιώσει ο ίδιος. Σ' αυτή την αρχή πιστεύουν άλλωστε και όσοι τον απαρτίζουν. Δεν έχουν καμμία αλληλεγύη γιατί απλά είναι σαν τους καρχαρίες, ένας να πληγωθεί οι άλλοι τον κατασπαράζουν. Τώρα λοιπόν που το σύστημα "τρώει τα σωθικά του" τώρα θα μάθουμε έτσι κι αλλιώς.
Το ζήτημα όμως για μας είναι να πάμε ξανά μπροστά... ένα βήμα.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ