ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.10

Η άγνοια του Σγουρού

Ο αυτοαποκαλούμενος «γκουρού» της Αυτοδιοίκησης Γιάννης Σγουρός, εχθές το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ALTER, ωρυόμενος, απαιτούσε από τους συνυποψηφίους του, Κικίλια και Δημαρά να μάθει πως θα μεταφέρουν τους μαθητές ΑΜΕΑ, από 1/1/2011.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, κατά δική του δήλωση, Γιάννης Σγουρός, φαίνεται δεν έχει διαβάσει τον «Καλλικράτη». Τις αρμοδιότητες της μεταφοράς μαθητών ΑΜΕΑ, από το νέο έτος τις αναλαμβάνουν οι Δήμοι!

Αντί ο Σγουρός να «λεονταρίζει» να ωρύεται και να κραυγάζει ατάκτως θα μπορούσε να διαβάσει τον «Καλλικράτη» Και ποιο συγκεκριμένα: νόμος 3852, ΦΕΚ 87/2010, σελίδα 1830, άρθρο 94, υποπαράγραφος 18.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η άγνοια του Σγουρού. Είναι αδιανόητο ο νυν Νομάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης, να μην γνωρίζει το νόμο της αυτοδιοίκησης.

 Έχουν περάσει 5 μήνες από την ψήφισή του. Δε βρήκε χρόνο να διαβάσει τον «Καλλικράτη»;
 Σ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: