ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.10

ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΚΗΣ): ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Ο υποψήφιος της Κυβέρνησης της Υποτέλειας, ο εκλεκτός του υπηρέτη Πρωθυπουργού Εξωτερικών του Αμερικανό Γιώργου Γιάνκη Παπανδρέου, αποτελεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή σφουγκοκολάριο-κολαούζο της Εξουσίας, τον αρχιβαρώνο της Ντόπας των αρσιβαριστών, τον μάγο Χάρυ Πότερ των κάλπικων προϋπολογισμών-ισολογισμών της Νομαρχίας.
Συνιστά μνημείο φενάκης και παραπλάνησης, διότι δεν πραγματοποίησε ούτε ένα έργο υποδομής στη Νομαρχία παρά το ότι κομπάζει με ύφος χιλίων πιθηκοκαρδιναλίων περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι παρουσιάζοντας τη Νομαρχία ως Φλώριντα.
Είναι πασίγνωστος Αμερικανό-φίλος, είναι απύθμενα δημαγώ-μαυρορογιαλούρος του Μεσαιωνικού ΠΑΣΟΚΟ ΧΘΕΣ. Ποταπός και ουτιδανός λειτουργεί ως επιβήτορας, που ασελγεί πάνω στην Εξουσία θεωρώντας αυτή ως κοκότα πολυτελείας. Το λογαριασμό όμως του δίνει να τον πληρώσει ο Λαός, όπως πράττει και η προσκυνημένη Κυβέρνησή του, που μας έσπρωξε στην ομηρεία του Μνημονίου Κατοχής πραγματοποιώντας απροκάλυπτη εισβολή και επιδρομή στις τσέπες των Συμπολιτών μας. Είναι το αγαπημένο παιδί του εκβιαστή, του Αμερικανόδουλου, του νενέκου των εγχώριων και ξένων συμφερόντων, του κατά συρροή δολοφόνου της Ελληνικής γλώσσας, του πρύτανη της μπουρδοσαρδαμολογίας, του μακελάρη των ονείρων μας, του Γιάνκη George Παπατζή Παπανδρέου.
Ο Γιάννης λοιπόν Γιάνκης Σγουρός με περισσή αναίδεια προκλητικά ζητά την ψήφο μας την 7η Νοεμβρίου. Βγήκε παγανιά μαζί με το επίσημο ορθόδοξο ΜΠΑΤΣΟΚΟΠΑΣΟΚ, με τα βαποράκια της διαπλοκής και της υποτέλειας, τους εμποράκους του Δ.Ν.Τ, το πασοκικό συρφετό και υπόκοσμο. Τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της πείνας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης της Ελληνικής Κοινωνίας. Ξεματίστε τους, αποδοκιμάστε τους, καταδικάστε τους, μαυρίστε τους ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: