ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.10

Αργεντινή: «Καμία συναλλαγή με ΔΝΤ»

Ο υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής, Αρμάδος Μπουντού, επανέλαβε για άλλη μία φορά σήμερα ότι «η Αργεντινή δεν συναλλάσσεται με το ΔΝΤ, σε ό,τι αφορά το κρατικό χρέος της», ενώ εσχάτως ανάμεσα στους διεθνείς επενδυτικούς παράγοντες υψώνονταν κάποιες φωνές ότι, «αυτή η αδιάλλακτη πολιτική μπορεί να τροποποιηθεί».
Φωνές, που εντάθηκαν με τον αιφνίδιο θάνατο του τέως προέδρου της χώρας, Νέστορα Κίρχνερ, μεγάλου πολέμιου των πολιτικών του ΔΝΤ, της πολιτικής προσωπικότητας που έδιωξε από το Μπουένος Αϊρες την αντιπροσωπεία του ΔΝΤ.
Το 2005, ο τότε πρόεδρος Κίρχνερ δήλωσε ότι «η Αργεντινή έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ», και έδιωξε από το Μπουένος Αϊρες την αντιπροσωπεία του, θεωρώντας «το ΔΝΤ υπεύθυνο γιά την πρωτοφανή κρίση στη χώρα το 2001». Κρίση, που σημειωτέον συνοδεύτηκε από ένα «χρεοστάσιο», έναντι των ξένων πιστωτών, της λατινοαμερικανικής χώρας.
Τώρα, σε «εκκρεμότητα» είναι 7,5 δισ.δολάρια, που η Αργεντινή οφείλει σε πιστωτές της «Λέσχης του Παρισιού», οι οποίοι όμως αρνούνται να εισπράξουν «δόσεις», έστω και «εάν η λατινοαμερικανική χώρα δεν αποκαταστήσει τον διάλογό της με το ΔΝΤ».
«Θα εξοφλήσουμε τα χρήματα αυτά, ποτέ όμως μέσω ΔΝΤ, ή με τους όρους του», ανέφερε επίσης ο ίδιος αξιωματούχος συνομιλώντας με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
Το 2005, το Μπουένος Αϊρες ήλθε σε διακανονισμό με τους ιδιώτες δανειστές του.
ΑΠΕ
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια: