ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.10

Την Κυριακή βγάζουμε το Γύψο.

Αυτή την Κυριακή οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα μετρηθούν και μοιάζει αναμενόμενο να βγουν πλειοψηφία.  Αυτό πανικοβάλει ήδη τις αγορές ανά τον κόσμο που σχεδίαζαν πλιάτσικο επί τετραετία τουλάχιστον σε βάρος μας. Αυτό δείχνουν τα spread. Αυτό το πλιάτσικο το διαβάσαμε όλοι στο μνημόνιο.

Πρόκειται για ένα σχεδιο εκμηδενισμού κάθε τι ελληνικού που μόνο κάποιος ανθέλληνας θα το δέχονταν. Σίγουρα το έφτιαξαν ανθέλληνες. Η εθνική απαξίωση και η μειωμένη κυριαρχία είναι στο προοιμιο του. Στις πρώτες του γραμμες Γαμώτο.
Ο ΓΑΠ που μοιάζει να αγνοεί την ευθύνη του ζητά να  σταματήσει τον μετρητή   την οργής στην Κυριακή 7 Νοεμβρη. Αν βγει πρώτος θα θεωρήσει ότι νομιμοποιείται εκλογικά.  Καθώς όμως ο Παπανδρέου και το μνημόνιο του βρίσκεται  από καιρό εναντίων όλων και δεδομένου ότι το 75% των πολιτών θεώρει ήδη ότι δεν ήταν μονόδρομος μοιάζει πολύ φυσικό οι δυνάμεις κατά του μονόδρομου να νικήσουν.  Αυτό δείχνουν  και τα spread που ανεβαίνουν. Στο διαάλο να πάνε όλοι τους Την Κυριακή έχουμε Γιορτή.
Την κυριακή θα σημάνει η αρχή του τέλους για το Γύψο μας. Την Δευτερα ξεκινά το ξήλωμα του ΔΝΤ απο την Ελλάδα. Πλεον όλα θα ειναι Θέμα χρόνου και οι τροικανοί θα μετρούν τις ημέρες και τις Ώρες.  Μαζί φευγουν τα λαμόγια. Από την Δευτέρα θα φυσήξει αέρας λευτεριάς και τίποτα δεν θα μένει  ήσυχο από τούδε και στο έξεις. Απολύτος Τίποτα.
Την Κυριακή  σύντροφοι βγάζουμε το Γύψο. Γιορτάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: