ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.10

Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος αλλά με διορατικότητα

Εκλογικό επίδομα 700 ευρώ θα λάβουν οι ένστολοι. Όλοι???

29 Σεπτεμβρίου 2009
Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Ελπίδα Τσουρή, σχετικά με τη φορολόγηση του εκλογικού επιδόματος του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

__________________________________________________



Τα όµορφα τα λόγια, τα μεγάλα …

Όπως ίσως παρατηρήσατε, τα μέσα ενημέρωσης (δελτία ειδήσεων, ιστότοποι και ημερήσιος τύπος), μας πυρπολήσανε με «συνταρακτικές αποκαλύψεις», για εκλογικό επίδομα (μάλλον προεκλογικό πρέπει να αποκαλείται). Και λέγαν για ισότητα στην διανομή μεταξύ των Σ.Α, & βγήκε και ο αρμόδιος υπουργός (δεν θυμόμαστε σε ποιο υπουργείο ανήκε) και έλεγε με δελτία τύπου ότι θα υπάρξει ισονομία & αναλογικότητα στην χορήγηση του επιδόματος.
Και δεν τόλμησαν να πουν το βασικότερο, ότι:
"Ως αντιπολίτευση κοπτόμαστε & καταγγέλλουμε τους αντιλαϊκούς κυβερνητικούς χειρισμούς, ως κυβέρνηση όμως...", άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Η αντιπολίτευση υπόσχεται τα πάντα στους πάντες. Και αποδοκιμάζουν κάθε πράξη της κυβέρνησης, ακόμη και εκείνες που οι ίδιοι τις εισηγούντο προηγουμένως.
Αιδώς Αργίοι...

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ύποπτες οι τοποθετήσεις βομβών και η αποστολή πακέτων εκκρηκτικών λίγες μέρες μόνο πριν από τις εκλογές, ενώ φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ παθαίνει πανωλεθρία. Τα ΜΜΕ παπαγαλάκια της κυβέρνησης όλα ασχολούνται σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα με τις βόμβες και έχουν παραμερήσει το θέμα των εκλογών. Ποιόν συμφέρουν αυτά μέσα στην Ελλάδα είναι προφανές. Τον κ Παπανδρέου. Γιατί τόσο καιρό είχαμε ησυχία και ξαφνικά βόμβες και εμπρησμούς αυτοκινήτων από αναρχικούς (που είναι εξαφανισμένοι οι αναρχικοί τόσους μήνες ΠΑΣΟΚ);