ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.10

H MANA MOY , Ο … ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ... ΜΑΓΚΟΥΡΟΦΟΡΟΙ.

Πρίν από λίγες μέρες παρακολουθούσα λίγο το χαζοκούτι κάνοντας παρέα στην έρμη την μανούλα μου μετά το βραδυνό φαγητό. Εκεί που χάζευα και το μυαλό μου ταξίδευε αμέριμνα, βλέπω τον σύζυγο σας να προβάλλει καταλαμβάνοντας ΚΑΙ της 20 ίντσες της Τ.V. δεν θα το συνειδητοποιούσα (είδες τι σου κάνει το χαζοκούτι..) αν δεν άκουγα την μανούλα μου να λεει (τις συνηθίζει κάτι τέτοιες ερωτήσεις που με στέλνουν) « .... Ξέρεις τι όμορφη που είναι η γυναίκα του! Απορώ πώς ....βρίσκεται μαζί του!!!». 

Πήγα ο δόλιος να ψελίσω τα σχετικά ψυχαναλυτικά που μας μαθαίνουν περί του «πόσο Αφροδισιακή είναι η εξουσία κ.λ.π, κ.λ.π., κ.λ.π». Μάταια! Εκείνη γύρισε με κοίταξε με πλήρη απαξίωση ενώ στο πρόσωπο της ζωγραφίστηκε η πλήρης αηδία λές κι είχε καταπιεί κινίνο! 
Ενώ συμπλήρωσε.... « Αι! Παράταμε...». Το βούλωσα τι να έκανα? Είναι και κάποιων Μαίων και στην εποχή της είχε γνωρίσει το πρότυπο που περίμενε «έναν λεβέντη ΜΕΧΡΙ κει πάνω!» 

Τι να της πως ότι στις μέρες μας τα πάντα πουλιούντα κι αγοράζονται! Οχι πως δεν το ξέρει αλλά «καλύτερα να ζεί με τις αναμνήσεις των ωραίων εποχών που οι άνθρωποι είχαν γούστο». Και μου συμπλήρωσε «στην εποχή μου οι άνθρωποι είχαν γούστο και ήθος. Κι ας ήταν φτωχοί!!» . Σκέφθηκα να ήταν έτσι τα πράγματα? Δεν ήταν έτσι ακριβώς. Αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι «οι άνθρωποι με γούστο και ήθος» ήταν οι πλειοψηφία. 
Υπήρχαν και οι μαγκουροφόροι βέβαια των πολιτικών. Αυτοί όμως ήταν μειοψηφία. ) Τότε (επί Πάγκαλου που λέμε) άν τα έβαζες με κάποιον υποψήφιο τα πράγματα ήταν απλά σου έστελνε 2-3 μαγκουροφόρους σους ανοίγαν το κεφάλι και τελείωνε η ιστορία με γάζες και τσιρότα

Κι αν συνέχιζες τον λόγο είχαν τα πιστόλια και τα στιλλέτα. Σήμερα όμως είμαστε πλέον πολιτισμένοι, έχουμε πλέον εξελιχθεί... (που έλεγε και το τραγούδι). Ρίχνουμε μια αγωγή για 1.000.000 ευρώ (όσα και του Τσουκάτου) σε έναν 25χρονο και αστον να βουρλίζεται με το δικαστικό σύστημα!!! Μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικίσει η υπόθεση ο .... άτυχος νεαρός που τα έβαλε με το σύστημα θα έχει φτύσει το γάλα της μανούλας του.

Θάχει φτάσει και 35... Ενώ στο μεταξύ θα πληρώνει, θα πληρώνει, θα πληρώνει... Χώρια που θα ζει τουλάχιστον 10 χρόνια με τον φόβο μην του πάρετε και τα «σώβρακα». Θα χει πεθάνει από την αγωνία. Έτσι θα «μάθει» στα παιδιά του πως ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ με ένα σύστημα και πως πρέπει να κάθονται καλά και να είναι φρόνιμα παιδιά! Διότι – πως να το κάνουμε- και τότε και τώρα το σύστημα ΕΊΝΑΙ.... Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ. Καλή επιτυχία κα ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ-ΠΑΓΚΑΛΟΥ. Είστε διαχρονικά συνεπής στην «Δημοκρατία», και είναι τόσο ρομαντικό να βλέπουμε στις μέρες μας να περιβάλλετε με «στοργή την εξουσία». Το έχει ανάγκη!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: