ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.10

Γιωργάκης: “Αντιπατριώτες και υπονομευτές όσοι δεν με ψηφίσουν”.



Μιλώντας στην τελευταία, κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ πριν τις κάλπες της Κυριακής, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε εκ νέου ψήφο ευθύνης και μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για να αποφασίσουν οι πολίτες, όπως είπε, εάν θα πάει η χώρα μπροστά και θα προχωρήσουν οι αλλαγές και μεταρρυθμίσεις
Πάντως, σημείωσε με νόημα πως δεν ήταν στις προθέσεις του να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, αλλά θα αναγκαστεί να το πράξει το βράδυ της Κυριακής εάν συνεχιστεί – όπως τόνισε – η υπονόμευση του έργου της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας αντιπατριωτικά κέντρα και συμφέροντα.
=================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Πρόκειται ακριβώς για ένα εκτός κάθε μέτρου μεγαλοϊδεατισμό για τον εαυτό του αποτέλεσμα συνεχούς αυλοκολακείας και διεθνών βραβείων. Γενικότερο συμπέρασμα ο άνθρωπος έχει λαλήσει και  βυθίζεται ολοένα πιο βαθιά στην μεγαλειότητα  και στην αποστολή του.
Αν νομίζεται ο άνθρωπος αυτός θα πάει σε εκλογές σύντομα  είστε βαθιά νυχτωμένοι. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό της “άμυνας εναντίων των αντιπατριωτικών δυνάμεων” θα συνεχίσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: