ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.10

Πολυτεχνείο 2010


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

17 Νοέμβρη …1939 !

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Η 17 Νοέμβρη, που έχει καταγραφεί σα μέρα αντίστασης, θυσίας και πάλης στην ιστορία μας και (…το πιο σημαντικό), στη συνείδηση του λαού, είναι παράλληλα, η «Διεθνής Ημέρα Σπουδαστών». Και δεν είναι κάποια απ’ αυτές τις …ξενέρωτες και χωρίς νόημα «Διεθνείς Ημέρες»… Γιορτάζεται για πάνω από 60 χρόνια, σε ανάμνηση των φοιτητών που έπεσαν θύματα των Ναζί στην Τσεχοσλοβακία.
Στις 17 Νοεμβρίου του 1939, τα κατοχικά στρατεύματα εισέβαλαν στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου της Πράγας. Σκότωσαν επί τόπου 9 φοιτητές, ενώ έστειλαν άλλους 1.200, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Να λοιπόν, που η Ιστορία επαναλαμβάνεται και όχι …σαν φάρσα…
RESPENTZA

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρωθυπουργός κ Παπανδρέου της νέας Χούντας του ΔΝΤ τόλμησε και κατάθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο χωρίς να τον γιουχάρουν και να τον γιαουρτώσουν. Η νέα γεννιά των φοιτητών καμμία σχέση δεν έχει με την γεννιά του Πολυτεχνείου που αγωνίστηκαν για Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία. Η νέα γεννιά φοιτητών είναι γιαλαντζί αγωνιστές. Όλοι τους!

ΑΔΗΣ είπε...

Εδώ κωλοχανείο, εδώ κωλοχανείο.
Σας ομιλεί η Μαρία Δαμανάκη.
Σύντροφοι προδότες μαζευτείτε.
Θα μας κάνουν ήρωες και υπουργούς.