ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.10

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Παναττική στάση εργασίας στις 25 Νοεμβρίου.... ΚΑΙ.... ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ "ΚΡΕΑΣ".... ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??

Σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας στις 25 Νοεμβρίου, 12.00 με 15.00, και σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την ιδία ημέρα στην πλατεία Κλαυθμώνος αποφάσισαν να προχωρήσουν τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μετά από κοινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας στις 25 Νοεμβρίου, 12.00 με 15.00, και σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την ιδία ημέρα στην πλατεία Κλαυθμώνος αποφάσισαν να προχωρήσουν τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, μετά από κοινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Η συνεδρίαση έγινε στο πλαίσιο του συντονισμού της δράσης των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων εν όψει της 24ωρης γενικής απεργίας στις 15 Δεκεμβρίου.
Γ. Παναγόπουλος: Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις θα είναι μεγάλες και απρόβλεπτες
Στο διεκδικητικό πλαίσιο των κινητοποιήσεων είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας, μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, διαφύλαξη του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων και ενίσχυση του εισοδήματος ιδιαίτερα χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, με προτεραιότητα την επαναχορήγηση της 13ης και 14ης σύνταξης, καθώς και προστασία των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών.
«Συνεδριάσαμε η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ για να δούμε τις άμεσες αντιδράσεις μας ενόψει της παρουσίασης του Προϋπολογισμού 2011. Επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας ότι με τον προϋπολογισμό επιχειρείται μια πρωτοφανείς λιτότητα που θα πλήξει όλους ανεξαιρέτως τους μισθωτούς στο Δημόσιο τομέα, στον Ιδιωτικό τομέα και στις ΔΕΚΟ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.
Ως πρώτη αντίδραση, όπως είπε, αποφασίστηκε την Πέμπτη 25 Νοέμβρη να κηρυχθεί παναττική στάση 12.00 με 15.00 και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Σπ. Παπασπύρος: Προϋπολογισμός αύξησης των απολύσεων
«Δεν θα μείνουμε εκεί τα προβλήματα θα ενταθούν εντός 2011 και θέλουμε ως προμετωπίδα των διεκδικήσεων μας, να θέσουμε την προστασία της απασχόλησης. Γνωρίζεται τι γίνεται με τις διαρκείς απολύσεις και με την επισφάλεια στην εργασία. Την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης κατά προτεραιότητα στους χαμηλοσυνταξιούχους μας, να ενισχυθούν οι χαμηλόμισθοι και να υπερασπίσουμε τις ΣΣΕ που κατ� επιταγή του απαράδεκτου μνημονίου επιχειρείτε η μεγάλη σφαγή και στον Ιδιωτικό τομέα της οικονομίας», τόνισε.
Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι η ΓΣΕΕ αποφάσισε να συναντηθεί με την τρόικα και της επιδώσει ένα Υπόμνημα σχετικά με τις θέσεις της «οι οποίες είναι αδιαπραγμάτευτες, που αφορούν στο πλαίσιο των Συλλογικών Συμβάσεων, γιατί όπως γνωρίζεται υπάρχει πρόβλεψη στο επικυρωμένο Μνημόνιο που αν εφαρμοστεί θα οδηγήσει σε ζούγκλα την αγορά εργασίας και επ ουδενί δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό». 
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: