ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.10

Tόσα πολλά έχει μοιράσει στο aftodioikisi ο κ. Παπατόλιας και τον παίζει ακόμα;

Toυ Νίκου Αναγνώστου

Οκ, προεκλογικά να το "δεχτώ" να διαβάζω καθημερινά σε ένα βραβευμένο από το ίδρυμα Μπότση διαδικτυακό ιστότοπο δελτία τύπου του κ. Παπατόλια και στοχευμένη λάσπη για τον εκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστό. Συνηθίζεται, πολλοί υποψήφιοι να μοιράζουν χρηματικά πακέτα για την προώθησή τους κατά την περίοδο εκλογών. Πολλά, δε, περισσότερα πακέτα μοιράζουν εγκληματικά όσοι εκείνη την περίοδο κατέχουν καρέκλα εξουσίας, μέσω της οποίας υφαρπάζουν δημόσιο χρήμα. Είναι εμφανές ότι το aftodioikisi.gr χρηματοδοτήθηκε από τον βελεστινιώτη μάγνητα αδρά για την προβολή του και τη μη δημοσίευση των απαντήσεων, έστω, του Αγοραστού στα δυσφημιστικά κείμενά που τον αφορούσαν. Αλλά, εντύπωση μου προκαλεί που το site παίζει ακόμα τον απερχόμενο Νομάρχη Μαγνησίας. Πιστεύω ότι ο κ. Αγοραστός οφείλει να ζητήσει το πάγωμα κάθε οικονομικής κίνησης Παπατόλια, καθώς απ' ότι φαίνεται ο τελευταίος σπρώχνει ακόμα χρήμα για την προώθησή του. Πραγματικά, δεν κατανοείται διαφορετικά ένας κατά τ' άλλα ενημερωτικός διαδικτυακός τόπος να δημοσιεύει στημένα από τον ίδιο το Νομάρχη δημοσιεύματα. Δεν εξηγείται η επί τούτου παραγωγή ψευδών ειδήσεων που ο ίδιος διαρρέει για τη δημιουργία εντυπώσεων με απώτερο σκοπό την πολιτική διάσωσή του. Τελευταίο (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=9139) αναφέρει ότι ο κ. Παπατόλιας "διαψεύδει τα σενάρια για τη θέση του γενικού γραμματέα", μόνο που δεν γνωστοποιεί ότι τα σενάρια αυτά τα διακινεί ο ίδιος τώρα που φαίνεται πολλοί να του απονέμουν βαριές πολιτικές ευθύνες για την ήττα. Πιστεύουν, αλήθεια, οι διαχειριστές του συγκεκριμένου παραπολιτικού πληρωμένου χώρου ότι ο λαός της Θεσσαλίας μασάει κουτόχορτο και δεν κατανοεί ότι ο κ. Παπατόλιας είναι πολιτικά τελειωμένος και ξεγραμμένος (ειδικά, τώρα, μετά την ήττα του) από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;
Συμβουλευτικά σημειώνω στο aftodioikisi, σε περίπτωση που συνεχίσει να ασχολείται με τον κ. Παπατόλια (ας το κάνει για να υπάρχει και κάποιος να ασχολείται μαζί του), να χρησιμοποιεί μια λιγότερη προκλητική φωτογραφία του και όχι αυτή που χρησιμοποίησε στην προεκλογική περίοδο, όπου τύπωσε τα αρχικά του σε μπλουζάκι LACOSTE!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βολιώτης ναι. Βελεστινιώτης από πότε;