ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.10

MILLIET:"Η Ελλάδα πουλάει τα αεροπλάνα της..."

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έγινε πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδα Milliyet που έχει ως τίτλο « Πουλάνε ακόμα και τα αεροπλάνα τους».
Η τουρκική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά « η Ελλάδα που βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, πουλά τα περιουσιακά της στοιχεία για να εξοικονομήσει 5 δισεκατομμύρια Ευρώ. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία αυτά, είναι και 4 Airbus -340»! Η Μilliyet αναφέρεται στα αεροσκάφη της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας που παραμένουν ακόμα στην ιδιοκτησία του δημοσίου.

H τουρκική εφημερίδα γράφει αναλυτικά ποιες εταιρείες του δημοσίου θα ιδιωτικοποιηθούν, όπως η TΡΑΙΝΟΣΕ, η ΛΑΡΚΟ, το αεροδρόμιο της Αθήνας κτλ. και διαπιστώνει ότι η κοινωνικές αντιδράσεις όλο και περισσότερο αυξάνονται.
Η Milliyet δεν παραβλέπει ότι η Ελλάδα θα μειώσει τις δαπάνες στους εξοπλισμούς κατά 500 εκατομμύρια Ευρώ. 

onalert

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Westboro = Διαμαρτυρία ομάδας Βαπτιστων στο Ισλαμικό Κέντρο Dearborn

Για φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://3.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TOWJAQuIPOI/AAAAAAAAP_g/3bcVqgFZ71M/s1600/Steve+Drain+and+Gabriel+Phelps+from+the+Westboro+Baptist+Church+protest+Thursday+morning+near+the+Islamic+Center+of+America+on+Ford+Road.+The+three+prosetors+from+Westboro.jpg

(Ο Στιβι Στραγγίστε και Γαβριήλ Φελπς από την Εκκλησία Βαπτιστών του Westboro διαμαρτυρόμενοι την Πέμπτη το πρωί κοντά στο Ισλαμικό Κέντρο της Αμερικής το Ford Road.)

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010


Ναι! Nα Που Υπάρχουν Και Κάποιοι Που Δεν Μασόνε
Όσοι ήταν εκεί εκπροσωπώντας τους μουσουλμάνους αναστατωθήκαν μ 'αυτό που είδαν χαρακτηρίζοντας το ως μια μισητή επίθεση στην πίστη τους ...

Έτσι λοιπόν θέλετε ειδική μεταχείριση ~ σύμφωνα με το δίκαιο αγαπητοί ισλαμιστές ;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ?
Ένα νόμο που να προστατεύει το μουσουλμανικό θρήσκευμα από κάθε κριτική και διαμαρτυρία ~ παρόμοια με τη νομοθεσία στον ισλαμικό κόσμο;


DEARBORN –
Μια εκκλησιαστική ομάδα του Κάνσας γνωστή για τις διαμαρτυρίες της σε κηδείες των στρατιωτών των τελευταίων πολέμων ήταν εδώ σήμερα το πρωί, διαδηλώνοντας κατά των Μουσουλμάνων στο ισλαμικό κέντρο της Αμερικής.

Καθώς γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από την Μουσουλμανική Αμερικανική Ακαδημία Νέων δίπλα στο τζαμί,
τρία μέλη της Westboro Baptist Church
( Εκκλησία Βαπτιστών γνωστή από τις εκδηλώσεις διαμαρτυριών της , που εδρεύει στην πρωτεύουσα του Κάνσας Τοπεκα ) ,
στάθηκαν στην διαχωριστική νησίδα με γκαζόν κατά μήκος Altar Road, επιδεικνύοντας πλακάτ που έγραφαν ,
«Ιμάμηδες οι παιδεραστές," και " ο Θεός μισεί τους Μουσουλμάνους. "

Από την άλλη πλευρά του δρόμου ήταν ένα μεγαλύτερο πλήθος διαμαρτυρομένων των 25-30 ατόμων περίπου.
Όσοι ήταν εκεί εκπροσωπώντας τους μουσουλμάνους αναστατωθήκαν μ 'αυτό που είδαν χαρακτηρίζοντας το ως μια μισητή επίθεση στην πίστη τους .......
Άλλοι όμως που φορούσαν καπελάκια με τα χαρακτηριστικά χριστιανικά τους λογότυπα , είπαν ότι ήταν εκεί για να καταγγείλουν αυτό που θεωρούσαν ως ένα "αντί-Χριστιανικό " μήνυμα.
Υπήρχαν πάρα πολλοί ΕΞΩΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ τύποι επίσης ,.
Μελή των παραστρατιωτικών οργανώσεων του Μίσιγκαν ευρίσκοντο σε ευθεία γραμμή αντιμέτωποι με τους αντί διαδηλωτές και είπαν ότι ήταν εκεί για να «ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ."
Η αστυνομία του Dearborn εγγυήθηκε την ασφάλεια που παρασχέθηκε κατά την διαμαρτυρία, κρατώντας χωριστά τις δύο ομάδες σε ολόκληρη την διάρκεια της .
Η διαμαρτυρία διήρκεσε μόλις μισή ώρα, από τις 8 έως -8:30 π.μ.

= ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ =

Όταν η διαδήλωση τελείωσε, τα μέλη Westboro με έδρα την Topeka εισηλθαν σε μια Chrysler 300C και ακολουθούμενα από αστυνομική συνοδεία κατεβήκαν ανατολικά του Ford Road.
Ετσι μετά την αναχώρηση τους από Dearborn οι τρεις που εκπροσωπούν την εκκλησία του Κάνσας πήγαν στο Wayne State University, όπου διαμαρτυρήθηκαν εναντίον μιας εβραϊκής ομάδας μαθητών

Μια ημέρα πριν από την ιστοσελίδα Westboro πραγματοποιείται μια ανακοίνωση ότι θα ήταν ένδειξη διαμαρτυρίας για την κηδεία στη θαλάσσια πόλη του Μίσιγκαν για ένα στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να υπήρξε τέτοιο συμβάν στην ευρύτερη περιοχή . (προφανώς και αυτό ήταν το τέχνασμα για να πάρουν την άδεια για την διαμαρτυρία τους )

HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It