ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.10

Εορτή Ενόπλων δυνάμεων! Ου γάρ οίδασι τι ποιούσι.....

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο για την υποβάθμιση της γιορτής των ενόπλων δυνάμεων, βλέπετε οι Ε.Δ  δεν είναι Μ.Κ.Ο, μετά είσαστε και αντιπαραγωγικοί που λέει και ο πάσχων από πολιτικό και κοινωνικό παχυδερμισμό Αντιπρόεδρας ….θέλετε και γιορτή ;
Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι στη παρούσα περίπτωση ταιριάζει ο τίτλος του άρθρου πλην όμως πιστεύουμε ότι βάσει σχεδίου ενεργούν και έτσι λοιπόν αποφάσισε η κατοχική κυβέρνηση «τοις κείνων (επικυρίαρχων) ρήμασι πειθόμενοι» … και όχι για οικονομικούς λόγους την υποβάθμιση της γιορτής.
Εμείς από το “άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι,  κρατάμε  μόνο το …ότι  οίδασι τί ποιούσι  και δεν υπάρχει γι αυτούς …. το άφες αυτοίς.   
Μαζί με τις ευχές μας για Χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη των  Ενόπλων Δυνάμεων  σας παραθέτουμε και ένα video …. εκεί κάπου  θα βρείτε τον εαυτό σας.
Κρατάτε γερά παλικάρια..... 
 

Syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: