ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.10

Αυτή η μαϊμού ο Σαρκοζι τα κάνει όλα…

Πριν από έξι μήνες τον περασμένο Φεβρουάριο στείλαμε τον ΓΑΠ  έξω για να διαπραγματευτεί  το τότε αναθεωρημένο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης. Εύκολα θυμόμαστε ότι  τότε είδε πρώτο τον Ν Σαρκοζί ο όποιος δεν του έδωσε τίποτα, του φόρτωσε εξι φρεγάτες και τον έβαλε να τσακωθεί με την Μερκελ. Πράγματι  ΓΑΠ βγήκε και τσακώθηκε και τότε με την Μερκέλ ακολούθησαν τα πρωτοσέλιδα στο Φοκους κλπ κλπ. Είδαμε και πάθαμε μετά τρεις μήνες για να στηθεί μηχανισμός στήριξης και να μας αφήσουν οι γερμανοί να μπούμε μέσα.

Την προηγούμενη δευτέρα ο ΓΑΠ έφυγε για την Ευρώπη για να διαπραγματευτεί -κατά δήλωση του- κάποιους όρους του μνημονίου. Είδε και πάλι πριν από όλους  τον Σαρκοζι και ακλούθησαν τα γνωστά ευτράπελα. Αμέσω μετά την έπεσε στην Μερκελ   που με την σειρά της έβγαλε τον αυστριακό ΥΠΕΞ να απαντήσει . Αποτέλεσμα  ο ΓΑΠ  γύρισε πίσω έχοντας  υπό αναθεώρηση ακόμη και την επομενη δόση των 110 δις ευρώ που τα είχαμε σίγουρα.
…και μετά θυμήθηκα αυτό που εγραψαν τα Νέα ( στο κάτω μέρος της  σελλίδας): ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ για τη µεταρρύθµιση του παγκόσµιου χρηµατοπιστωτικού συστήµατος επιθυµεί, σύµφωνα µε γαλλικές διπλωµατικές πηγές, να αξιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς η Γαλλία αναλαµβάνει σήµερα µε µεγάλες φιλοδοξίες την προεδρία των G20 και G8.
Οπότε όλα ξεκαθάρισαν και  η εικόνα τελικά είναι πολύ απλή:
Ο Σαρκοζι ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία πάνω στο ΓΑΠ.  Κάθε φορά που συναντιούνται ο  γατος ο Σαρκοζί «φυτιλιάζει»   τον δικό μας και την πέφτει στην Μερκελ. Και  είτε ως πρωθυπουργό της Ελλάδος είτε ο Πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς της την πέσει ο ΓΑΠ,  η Ελλάδα γίνεται πρώτο θέμα διεθνώς και κάποια εθνική τραγωδία ξεφουρνίζεται. Ούτε είναι τυχαίο που σε ένα τόσο σοβαρό θέμα  που ανοιξε αυτές τις ημέρες ο Σαρκοζί κάνει τον ψοφιο κοριό. Ούτε ο ΓΑΠ ξετσουτσούρωσε στα  ξαφνικα χωρίς πλάτες.
Για αυτό και η Μερκελ τα παίρνει τόσο άγρια. Είναι η γνωστή  Γαλογερμανική κόντρα με τον ΓΑΠ  στην μέση ως σπασμένο φερέφωνο.
Οπότε θα πρέπει να το πούμε καθαρά δεν φταίει το δικό μας το παιδί κυρα Μερκέλ  ούτε η  ερμη   χώρα μας,   αυτή η μαϊμού ο Σαρκοζι τα κάνει όλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: