ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.10

ΦΑΤΕ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΩΡΑ!

Του κ. Νίκου Χιδίρογλου
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι μουσουλμάνοι πέρασαν στην επίθεση και απειλούν ανοικτά πλέον τον τρόπο ζωής μας και τη φυσιογνωμία των πόλεών μας. Και χρησιμοποιώ εδώ πληθυντικό, γιατί σε λίγο σειρά έχουν και άλλες ελληνικές πόλεις. Η Ευραβία, πρώην Ευρώπη, καταπίνει και την Ελλάδα μας...
Αυτό που συνέβη στην Αθήνα, αποτελεί απλά την απαρχή των δεινών μας.
Με τη συνδρομή όλων όσων αποκαλούν σε τακτά χρονικά διαστήματα «Ταλιμπάν» και «Αγιατολάχ» τους Έλληνες αρχιερείς, όταν τοποθετούνται δημόσια, για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.
Αυτοί τώρα που προσεύχονται δημόσια, είναι... «προοδευτικοί» μετανάστες, στους οποίους οφείλουμε στο πλαίσιο των θετικών διακρίσεων, να τους παράσχουμε κάθε ευκολία για να λατρεύουν και να προβαίνουν σε ομολογία πίστεως (να κουβαλάνε εδώ τις πολυγαμίες τους και τις μαντίλες τους, αλλά και να κάνουν τις κλειτοριδοκτομές τους ίσως).
Στις πλατείες μας, που βεβηλώνονται, όπως βεβηλώνεται και η (όποια) αισθητική μας! Οι Έλληνες, κατά την εγχώρια αριστερά, οφείλουν να... το βουλώσουν! Φάτε Καμίνη και Μπουτάρη τώρα!
Και ήρθαν λοιπόν εδώ όλοι όσοι απαγορεύουν στους χριστιανούς να λατρεύουν το Θεό (Σαουδική Αραβία), ή διώκουν τους χριστιανούς και τους σκοτώνουν καίγοντας και τις εκκλησίες τους (Τουρκία, Ιράκ, Πακιστάν, Ινδονησία, Ινδία), καταλαμβάνουν τις πλατείες χωρίς να πάρουν άδεια από κανέναν (έτσι έλεγε προχθές το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ) και ανενόχλητοι μας προκαλούν κατάμουτρα, με τη συνδρομή της εγχώριας εθνομηδενιστικής αριστεράς και των εκπροσώπων της, όπως ο Γιώργος Καμίνης.
Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ίσως και να επιχαίρει με το σκοταδιστικό θέαμα της δημόσιας προσευχής στα Προπύλαια, από ανθρώπους με μια πολύ ιδιότυπη άποψη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Να περιμένουμε και την εφαρμογή της σαρία στην ελληνική πρωτεύουσα, ρωτάμε τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη. Φυσικά, δεν περιμένουμε απάντηση...
Δεν θα ήταν εξάλλου η συζήτησή του μαζί μας και σε αυτό το πλαίσιο, «πολιτικά ορθή».
Εμείς ευχόμαστε η Αθήνα μας να μη ζήσει αυτά που έζησαν το Λονδίνο και η Μαδρίτη, στο όνομα του πολυπολιτισμού, να μη θρηνήσει ο λαός μας θύματα στο όνομα της ισλαμικής μισαλλοδοξίας.
Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω σε όσους παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τον εθνικό κορμό, ότι το Ισλάμ έχει καταλυτική επίδραση στη συγκρότηση της προσωπικότητας των ανθρώπων, ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι, όπως αυτοί που είδαμε στα Προπύλαια και σε πολλές πλατείες της Αθήνας να προσεύχονται δημόσια, δεν θα εντρυφήσουν ποτέ στον αγοραίο φιλελευθερισμό που πρεσβεύουν οι κήρυκες της ανοχής και της ελευθεριότητας.
Οι τελευταίοι θα είναι μάλιστα, ως φορείς της παρακμής του δυτικού πολιτισμού, οι πρώτοι στόχοι των μουλάδων.
Εμείς πάντως προειδοποιήσαμε.
Όσοι ψήφισαν υπέρ της παρακμής που «σπονσοράρει» καιροσκοπικά την ισλαμική μισαλλοδοξία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, ας αναλογιστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Πριν δουν τις γυναίκες τους με μαντίλα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Westboro = Διαμαρτυρία ομάδας Βαπτιστων στο Ισλαμικό Κέντρο Dearborn

Για φωτογραφία στο διαδίκτυο

http://3.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TOWJAQuIPOI/AAAAAAAAP_g/3bcVqgFZ71M/s1600/Steve+Drain+and+Gabriel+Phelps+from+the+Westboro+Baptist+Church+protest+Thursday+morning+near+the+Islamic+Center+of+America+on+Ford+Road.+The+three+prosetors+from+Westboro.jpg

Ο Στιβι Στραγγίστε και Γαβριήλ Φελπς από την Εκκλησία Βαπτιστών του Westboro διαμαρτυρόμενοι την Πέμπτη το πρωί κοντά στο Ισλαμικό Κέντρο της Αμερικής το Ford Road.

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010


Ναι!
Μερικοί που ήταν εκεί εκπροσωπώντας τους μουσουλμάνους αναστατωθήκαν μ 'αυτό που είδαν χαρακτηρίζοντας το ως μια μισητή επίθεση στην πίστη τους ...

Έτσι λοιπόν θέλετε ειδική μεταχείριση ~ σύμφωνα με το δίκαιο;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ?
Ένα νόμο που προστατεύει το μουσουλμανικό θρήσκευμα από κάθε κριτική και διαμαρτυρία ~ παρόμοια με τη νομοθεσία στον ισλαμικό κόσμο;


DEARBORN –
Μια εκκλησιαστική ομάδα του Κάνσας γνωστή για τη διαμαρτυρία της σε κηδείες των στρατιωτών ήταν εδώ σήμερα το πρωί, διαδηλώνοντας κατά των Μουσουλμάνων στο ισλαμικό κέντρο της Αμερικής.

Καθώς γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από την Μουσουλμανική Αμερικανική Ακαδημία Νέων δίπλα στο τζαμί, τρία μέλη της Westboro Baptist Church
( Εκκλησία Βαπτιστών γνωστή από τις εκδηλώσεις διαμαρτυριών της που εδρεύει στην πρωτεύουσα του Κάνσας Τοπεκα ) στάθηκαν στην διαχωριστική νησίδα με γκαζόν κατά μήκος Altar Road, επιδεικνύοντας πλακάτ που έγραφαν , «Ιμάμηδες οι παιδεραστές," και "ο Θεός μισεί τουςΜουσουλμάνους. "


Από την άλλη πλευρά του δρόμου ήταν ένα μεγαλύτερο πλήθος διαμαρτυρομένων των 25-30 ατόμων περίπου.
Η ομάδα και οι αιτίες με τις οποίες ταυτίστηκε ήταν διαφορετικές.

Μερικοί εκεί είπαν πως εκπροσωπούν τους μουσουλμάνους αναστατωθήκαν με 'αυτό που είδαν χαρακτηρίζοντας το ως μια επίθεση μίσους στην πίστη τους.

Άλλοι φορούσαν τα χριστιανικά καπελάκια τους και ως επί το πλείστον είπαν ότι ήταν εκεί για να καταγγείλουν αυτό που θεωρούσαν ως ένα "αντί-Χριστιανικό " μήνυμα.

Υπήρχαν πάρα πολλοί εξωεκκλησιαστικοι τύποι επίσης ,.

Μελή των παραστρατιωτικών οργανώσεων του Μίσιγκαν ευρίσκοντο αντιμέτωποι σε ευθεία γραμμή με τους αντί διαδηλωτές και είπαν ότι ήταν εκεί για να «κρατούν τους πολίτες ασφαλείς."

Κάποιοι άνθρωποι αυτοπροσδιορίζομενοι σαν μόνιμοι κάτοικοι που διαφωνούσαν με τη στάση της Εκκλησιάς Westboro, η οποία κρατεί πάρα πολύ σκληρή στάση εναντίον των γκέι (αντί-γκέι.)

Η αστυνομία του Dearborn εγγυήθηκε την ασφάλεια που παρασχέθηκε κατά την διαμαρτυρία, κρατώντας χωριστά τις δύο ομάδες σε ολόκληρη την διάρκεια της

Η διαμαρτυρία διήρκεσε μόλις μισή ώρα, από τις 8 έως -8:30 π.μ.

Όταν η διαδήλωση τελείωσε, τα μέλη Westboro με έδρα την Topeka εισειλθαν σε μια Chrysler 300C και ακολουθούμενα από αστυνομική συνοδεία κατεβήκαν ανατολικά του Ford Road.

Μια ημέρα πριν από την ιστοσελίδα Westboro πραγματοποιείται μια ανακοίνωση ότι θα ήταν ένδειξη διαμαρτυρίας για την κηδεία στη θαλάσσια πόλη του Μίσιγκαν για ένα στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν, αλλά προφανώς ποτέ δεν φαίνεται να εμφανίστηκε μια τέτοια διαμαρτυρία . (προφανώς και αυτό ήταν το τέχνασμα για να πάρουν την άδεια για την διαμαρτυρία τους )

Μετά την αναχώρηση από Dearborn οι τρεις εκπροσωπούν την εκκλησία του Κάνσας πήγαν στο Wayne State University, όπου διαμαρτυρήθηκαν εναντίον μιας εβραϊκής ομάδας μαθητών.

Ο δικτυακός τόπος της εκκλησίας εκφράζει την αντί-εβραϊκή, καθώς και αντί-καθολική συναισθήματα.


HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Είναι ακόμα νωρίς -ευτυχώς- για την Ελλάδα. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑ. ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. Υπάρχει άλλωστε γι αυτό το σχετικό πρόγραμμα της Ε.Ε. που τους επιτρέπει να γυρίσουν σπίτι τους αεροπορικώς με 300 Ευρώ στο χέρι.
ΑΝ όμως μείνουν....!!! Τότε θα ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!