ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.10

ΕΔΩ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΔΩ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ….

Θυμάμαι τότε, τις «μέρες του Νοέμβρη ΄73» που στριφογυρίζαμε το τρανζίστορ για να ακούσουμε καλύτερα, το πηγαίναμε κοντά στο παράθυρο, του προσθέταμε αυτοσχέδια κεραία, μια συρμάτινη κρεμάστρα, και κοιταζόμαστε απορημένοι αλλά και αναθαρρημένοι. «Εδώ Πολυτεχνείο… εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων φοιτητών, των ελεύθερων Ελλήνων». Από το μικρόφωνο έβγαιναν άγνωστες φωνές, ταξίδευαν στα ερτζιανά για να καταλήξουν στα αυτιά πολλών Αθηναίων, να τους μεταδώσουν την είδηση : «Εδώ Πολυτεχνείο… εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων φοιτητών των ελεύθερων Ελλήνων». Πέρασαν τα χρόνια, το Πολυτεχνείο έγινε πανηγυράκι, μέχρι και μαλλί της γρηάς βρίσκεις σήμερα, αλλά και λέϊζερ και άλλα γκατζετάκια « made in China» να τα παζαρεύουν πλανόδιοι μικροπωλητές από την Αφρική. Και μέσα στο φτηνό και ξεθωριασμένο σκηνικό κάνουν την εμφάνισή τους, όποτε οι περιστάσεις το απαιτούν, κάποιοι κουκουλοφόροι «επαναστάτες» για να παίξουν το παραδοσιακό παιχνίδι κλέφτες κι’ αστυνόμοι, που όμως σήμερα έχει και αυτό αναβαθμισθεί όπως τα windows, σε αναρχικοί και ΜΑΤ. Οι άγνωστες φωνές του ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου, έγιναν με τον καιρό οικείες, αφού πια τις ακούμε καθημερινά από τα «ελεύθερα» και «αδέσμευτα» ραδιόφωνα. Γνωρίσαμε και τα πρόσωπά τους από τα επίσης «ελεύθερα» και «αδέσμευτα» κανάλια να μας επιτιμούν ως διεφθαρμένους.
Σήμερα «γιορτάσαμε» υποχρεωτικά, για μία φορά ακόμη, τον «ξεσηκωμό» των Ελλήνων (αγρότες – εργάτες και φοιτητές, όπως φώναζαν τότε) κατά της «ξενοκίνητης χούντας των συνταγματαρχών». Οι φωνές που πριν 37 χρόνια και αμέσως μετά κραύγαζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, σήμερα είναι τα διορισμένα φερέφωνα της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ στην χώρα μας. Τα πρόσωπα που τότε και λίγο μετά, διαγκωνίζονταν για τον τίτλο του αντιστασιακού, σήμερα εκλιπαρούν σαν τα σκυλιά για μια ματιά του Ομπάμα ἤ της Μέρκελ, για να καυχηθούν στην ελληνική πολιτική σκηνή πως τάχα οι μεγάλοι τους στηρίζουν, άρα Έλληνες δοξάστε μας, ψηφίστε μας. Τα ίδια πρόσωπα οι ίδιες φωνές που πήραν το «διαβατήριο» του αντιστασιακού και από τότε μέχρι σήμερα έκαναν την δική τους χούντα, που την ονομάζουν δημοκρατία.
–Οι συνταγματάρχες ονόμαζαν την χούντα τους «εθνική κυβέρνηση».
–Οι συνταγματάρχες κυβέρνησαν 7 χρόνια και έφυγαν νύχτα.
–Οι συνταγματάρχες δεν έκλεψαν.
–Οι συνταγματάρχες ευθύνονται για την κυπριακή τραγωδία
–Οι συνταγματάρχες ευθύνονται για την τότε ανάπτυξη της χώρας
**Οι «αγωνιστές» του πολυτεχνείου και οι κλώνοι τους που έγιναν επίτροποι, υπουργοί, και λοιπά τρωκτικά του δημόσιου τομέα, ζητούν εθνική ενότητα.
**Οι «αγωνιστές» του πολυτεχνείου και οι κλώνοι τους, κυβερνούν 36 χρόνια.
**Οι «αγωνιστές» του πολυτεχνείου και οι κλώνοι τους, έκλεψαν.
**Οι «αγωνιστές» του πολυτεχνείου και οι κλώνοι τους, ευθύνονται για την απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο κυπριακό, στο μακεδονικό, στο Αιγαίο.
**Οι «αγωνιστές» του πολυτεχνείου και οι κλώνοι τους, ευθύνονται για την υπανάπτυξη και χρεωκοπία της χώρας
Δεν ξέρω να θα βρεθεί ραδιοφωνικός σταθμός να εκπέμψει το μήνυμα που αυθόρμητα μου έρχεται στα χείλη, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξουν πολλοί έλληνες πολίτες να ενώσουν την φωνή τους με την δική μου :
ΕΔΩ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΔΩ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ……σας μιλάει ο σταθμός των υπόδουλων φοιτητών, των υπόδουλων Ελλήνων…..
οπωπητήρ JR

2 σχόλια:

Aλκων είπε...

Ετσι ακριβως ειναι δυστυχως.

PAKIS KANAS είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΣΥΜΦΩΝΩ.... ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΚΡΑΞΕ..ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ''ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑΝ''. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝ; ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤV ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΗΔΙΑΣΩ......30φυλλος