ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

Το 666 στη Βουλή...!

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ είναι έτοιμο...!
Αμέσως μετά τις εκλογές θα κατατεθεί στην Βουλή και φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να μην ψηφισθεί, διότι ουδείς από τα στρατιωτάκια του ΠΑΣΟΚ θα θελήσει να δυσαρεστήσει τον Αρχηγό και να μπει εμπόδιο στα σχέδιά του.
Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, είναι το ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ στάδιο πριν φτάσουμε στην ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ! Δύο Καθηγητές Πανεπιστημίου έχουν φτάσει, αναλυτικά, στο συμπέρασμα για την..... ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και τα αποτελέσματά της. Την έχουν «ψάξει» σε βάθος και έχουν φτάσει στα απόκρυφα που κρύβει το «τετράγωνο χαρτάκι» του Διαβόλου με το οποίο θα ελέγχεται η ιδιωτική ζωή μας με όλες τις προεκτάσεις της.
Η «σοσιαλιστική» Κυβέρνηση Παπανδρέου επείγεται να εφαρμόσει την «κάρτα του πολίτη». Θέλει να έχει τα πρωτεία στην επιβολή της Παγκόσμιας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ενώ στη Βρετανία μέχρι να ολοκληρώσουν το πολύπλοκο νομοθετικό πλαίσιο για την κατάργησή της η Κυβέρνηση διαβεβαίωσε ρητά τους Βρετανούς ότι θα προβεί στην καταστροφή των Δεδομένων.
Αυτές οι Ηλεκτρονικές ταυτότητες είναι πολυδάπανες. Για την Βρετανία θα στοίχιζαν τουλάχιστον 835 εκατομμύρια λίρες για την πρώτη μόνο δεκαετία της λειτουργίας του συστήματος. Εμείς που είμαστε στο ΔΝΤ και παίρνουμε κάθε μέρα μέτρα κατά των πολιτών θα μπούμε στην διαδικασία μιας τέτοιας επαχθούς δαπάνης;
Αυτό από οικονομικούς και μόνο λόγους δεν πρέπει να το δεχθούμε. Βεβαίως, πάνω από το οικονομικό κόστος είναι η στέρηση του αγαθού της Ελευθερίας που, για να το απολαμβάνουμε εμείς, οι πρόγονοί μας έχυσαν ποτάμια αίμα. Πάνω απ’ όλα είναι λόγοι θρησκευτικής συνείδησης αφού πλέον μας οδηγούν στον προθάλαμο του εμφυτεύματος του τσιπ το οποίο θα είναι και το χάραγμα – σφράγισμα του αντίχριστου, του καθενός που θα το πάρει, αλλά και η αμετάκλητη και αιώνια καταδίκη του.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: