ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.10

Ο «παραγωγικός» κύριος «ΜαζιταΦάγαμε»


Κάποτε οι γονείς μου είπαν πως αποτελεί ύψιστη τιμή να υπηρετήσεις την πατρίδα. Κουταμάρες μου είπαν.

Κάποτε οι δάσκαλοί μου με δίδαξαν πως είναι τιμή να υπηρετήσεις την πατρίδα.
Τρίχες με δίδαξαν

Κάποτε ο παππούς μου άφησε τα κ.λά του στο Αλβανικό μέτωπο. Ηλίθιος ήταν.

Κάποτε όταν δίπλωνα (και διπλώνω ακόμα)  από τους πόνους στη μέση, σουβενίρ από άτσαλη πτώση κατά την διάρκεια της θητείας μου, πιάνοντας μέχρι και μαγκούρα δυο φορές το χρόνο  από νέο παιδί (και που συνεχίζω να την πιάνω κατά περίσταση και τώρα στα 43 μου) , κοιτούσα τον πράσινο μπερέ, που κράτησα μέχρι σήμερα κι έλεγα «δεν πειράζει».
Πανηλίθιος ήμουν (και είμαι).

Πρέπει γενικά σε κάποια πράγματα να είσαι τυχερός.

Να μην σε διδάσκουν για παράδειγμα τυχάρπαστοι σαν τους δικούς μου γονείς του δικούς μου δασκάλους τους δικούς μου παππούδες.

Να είσαι τυχερός να βρεθούν στο δρόμο σου από νωρίς Δραγωνορεπούσιδες  να αποκαθηλώσουν  από τα ........ντουβάρια του μοντέρνου σχολείου τους ηλίθιους εθνικούς ήρωες  που με το παράδειγμά τους ώθησαν γενιές και γενιές στον λανθασμένους  αντιπαραγωγικούς δρόμους.

Να  μπορέσεις  από νωρίς να πάρεις τα φώτα από έναν μεγάλο Δάσκαλο σαν το κήτος των Ιμίων ας πούμε, για να μην «χαλάσεις» αργότερα  και αναλώνεσαι σε ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ μικρότητες

Να σε προστατεύσει με τη σοφία του βρε αδελφέ ο γίγας της πολικής όπως προστάτευσε και τον Οτσαλάν, ώστε να μην πάρεις τον λάθος δρόμο.

Μόνο έτσι θα ξυπνήσεις.

Μόνο έτσι όταν  καλούν τον γιό σου να στρατευτεί θα φυλάς κατουρημένες ποδιές για να τον βγάλουν τρελό προκειμένου να «γλυτώσει» απ το αντιπαραγωγικό κάτεργο όπως έχουν γλυτώσει ή λουφάρει όλα τα διάσημα  κοπρόσκυλα που το παίζουν κριτές και τιμητές της σημερινής κατάστασης.
 
Μόνο έτσι θα  αντικρίζεις διώκτες του εγκλήματος που παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα για ψίχουλα και θα τους πετάς μολότωφ.

Μόνο έτσι θα βλέπεις ένστολους που φυλάνε Θερμοπύλες και θα τους φτύνεις.

Πρέπει να βρεθεί στο δρόμο σου ένας Πάγκαλος ρε παιδάκι μου να σου κάνει το τραπέζι, για να «τα φάτε μαζί» και καθώς εσύ θα τρως από άδεια πιάτα όπως ο  Βέγγος να σε διαφωτίσει για το πώς θα δώσεις παραγωγικό νόημα στη ζωή σου.

Και αν ζαλιστείς από το ζωντανό παράδειγμα και την έμπρακτη παραγωγική πορεία της τριπλοβιδωμένης στα έδρανα του κοινοβουλίου, ζωής του  μεγάλου δασκάλου  να σου ανοίξει το παράθυρο να μπει δροσερό αεράκι σαν αυτό που παρακάλαγε να πάρει το γαλανόλευκο «πανί» των Ιμίων και να σε συνεφέρει…

Ξεχνά όμως δύο βασικά πράγματα ο μεγάλος Δάσκαλος.

Σε μια κοινωνία αμνημόνων που αρέσκεται να την κυβερνούν ευτραφή παράσιτα, η δύναμη του πρόσφατου παραδείγματος είναι μοναδική.

Θα μπορούσε λοιπόν πέραν της όποιας θεωρητικής ανάπτυξης των εμετικών απόψεών του περί αντιπαραγωγικών ένστολων να δώσει ο ίδιος το λαμπρό παράδειγμα εφαρμογής της εμετικής θεωρίας του παραιτούμενος του προνομίου προστασίας από αντιπαραγωγικούς ένστολους.

Ο τσάμπα μάγκας δάσκαλος να κυκλοφορεί χωρίς την προστασία που του παρέχουν αυτοί τους οποίους προσβάλει.

Και επειδή οι πραγματικά μεγάλοι δάσκαλοι δεν διστάζουν να αναπτύξουν τις απόψεις τους μπροστά σε οποιοδήποτε κοινό θα του πρότεινα αντί να λέει τις παπαριές του σε δημοσιογραφίσκους που ΔΕΝ του γυρνάνε κουβέντα,  να καλέσει μια μέρα σε ένα αμφιθέατρο προκειμένου να αναπτύξει τη θεωρία του, τους πατεράδες ένστολων που κάηκαν σε πυρκαγιές, τις μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους υπηρετώντας τη θητεία τους, τα παιδιά αστυνομικών που εκτελέστηκαν την ώρα του καθήκοντος από καθάρματα, και τις χήρες αξιωματικών ηρώων του  στρατού ξηράς ναυτικού και αεροπορίας που έπεσαν υπέρ πατρίδος για να μπορεί ο κάθε Πάγκαλος να λέει το μακρύ του και το κοντό του ελεύθερα και χωρίς να φοράει φέσι με σήμα την ημισέληνο.

Σε αυτούς κοιτώντας τους στα μάτια να εκδηλώσει το παραλήρημα του. Και αφού κλείσει τη διάλεξή του να ρίξει και μια ματιά σε κάποιο λεξικό στο λήμμα ΦΙΛΟΤΙΜΟ.


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
«Ο πολιτικός μετά την εκλογή του εκείνο που σκέφτεται είναι οι επόμενες εκλογές. Ο ηγέτης εκείνο που σκέφτεται είναι οι επόμενες γενιές»
James Freeman Clarke


Katsikas.george@gmail.com


Syndesmos71

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TH GRAFIS BRE MALAKA KAI DEN ISE AKOMI STIN FILAKI ALITI :

Unknown είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ...ΠΕΣΤΟ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ "ΝΤΑ"