ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μπαίνει και επισήμως στην υπηρεσία ξένης δύναμης.

Πηγή: Σε ρόλο πρεσβευτή της G20 θέλει ο Σαρκοζί τον Παπανδρέου

Σε ρόλο πρεσβευτή για τη µεταρρύθµιση του παγκόσµιου χρηµατοπιστωτικού συστήµατος επιθυµεί, σύµφωνα µε γαλλικές διπλωµατικές πηγές, να αξιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς η Γαλλία αναλαµβάνει σήµερα µε µεγάλες φιλοδοξίες την προεδρία των G20 και G8.∆εν είναι τυχαίο πως όταν έγινε γνωστό ότι ο έλληνας Πρωθυπουργός θα µετέβαινε στο Παρίσι, προσκεκληµένος της επικεφαλής των Γάλλων Σοσιαλιστών Μαρτίν Οµπρί για να προεδρεύσει Συνόδου της Σοσιαλιστικής ∆ιεθνούς, η γαλλική προεδρία ζήτησε τη συνάντηση µε τον Γιώργο Παπανδρέου.
Κι αυτό, διότι, όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο Ν. Σαρκοζί εκτιµά ότι το προφίλ του Γ. Παπανδρέου ως προέδρου της Σοσιαλιστικής ∆ιεθνούς µπορεί να βοηθήσει στην προώθηση του φιλόδοξου προγράµµατος της Γαλλίας ως προεδρεύουσας για ένα χρόνο της G20 για την αναµόρφωση του οικονοµικού συστήµατος. Το Παρίσι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τη µεταρρύθµιση του διεθνούς νοµισµατικού συστήµατος και τον κίνδυνο ενός νοµισµατικού πολέµου, υποστηρίζει όµως ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία µε την Κίνα.
Οι λεπτοµέρειες της συνάντησης που θα έχουν τη ∆ευτέρα στο Παρίσι ο Γ. Παπανδρέου και ο Ν. Σαρκοζί συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου µε τους Χ. Παµπούκη, ∆. ∆ρούτσα οι οποίοι θα συνοδεύουν τον Γ. Παπανδρέου στο ταξίδι. Στη συνάντηση της ∆ευτέρας µεταξύ Παπανδρέου – Σαρκοζί θα συζητηθεί ακόµη η διµερής αµυντική συνεργασία – στη σύσκεψη συµµετείχε και ο υπουργός Εθνικής Αµυνας Βαγγέλης Βενιζέλος – και η επικείµενη Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.
∆ιπλωµατικές πηγές σηµειώνουν ότι ο γάλλος Πρόεδρος έχει λάβει υπόψη την κινητικότητα που έχει δείξει διεθνώς ο Γ. Παπανδρέου όχι µόνο ως πρωθυπουργός που αντιµετωπίζει την ελληνική κρίση, αλλά και νωρίτερα ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής ∆ιεθνούς και εµπνευστής της πρωτοβουλίας για την Επιτροπή για την οικονοµία, µαζί µε τον νοµπελίστα Τζόζεφ Στίγκλιτς – η Επιτροπή έχει ήδη καταθέσει προτάσεις για µεταρρυθµίσεις στη G20.
Ρεπορτάζ: Aριστοτελία Πελώνη
================
Σχόλια Γιάννης Παπαϊωάννου,: Ο Έλληνας πρωθυπουργός μπαίνει  και επισήμως (γιατί ο καπνός υπήρχε) στην υπηρεσία ξένης δύναμης. Δόξα και τιμή  για το καρεκλοθήρα ΓΑΠ και  η υπέρτατη ξεφτίλα για την Ελληνική Δημοκρατία. Ύψιστη  Τιμή για την οικογενια Παπανδρεου και η Ελλάς  η ντροπή των εθνών. Θερμά συγχαρητηρία στο Γιαλαντζί ΠΑΣΟΚ που τον θαυμάζει. Αν ισχύει από εδώ και εμπρος θα φορώ κουκούλα δεν θα λέω πουθενά ότι το ψηφίσα κάποτε. Θα βρω μια χαρτοσακούλα θα ανοιξω και δυο τρύπες και θα τα βολέψω

Δεν υπάρχουν σχόλια: