ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.10

ΤΙ ΔΗΛΟΙ Ο ΜΥΘΟΣ!!!!

Με αφορμή τις τρακατρούκες που μοίρασαν - λίγες μέρες μετά την διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές - οι φερόμενοι ως μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς,  στις εταιρίες Courier με ελάχιστη εκρηκτική ύλη, πυροδοτώντας σενάρια αποσταθεροποίησης θυμήθηκα την εποχή που η ΚΥΠ (σημερινή ΕΥΠ) σκόρπιζε στην Αθήνα αδέσποτες βόμβες  καθώς και μια ξεχασμένη ιστορία με μια άλλη βόμβα που δεν έσκασε αλλά έγινε αφορμή να ξηλωθεί το τρομοκρατικό κλιμάκιο της ΚΥΠ.
Είναι  καλοκαίρι του 1985, Κυριακή μεσημέρι και ο Αρχηγός της αστυνομίας χαλαρώνει στο σπίτι του μετά το μεσημεριανό φαγητό.
Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι ο Κώστας Μητσοτάκης που έχει προγραμματίσει να μιλήσει νωρίς το βράδυ εκείνης της Κυριακής σε συγκέντρωση οπαδών του στην Λεωφ. Κατεχάκη.
Λίγο πριν ο Αρχηγός της αστυνομίας ξαπλώσει για το μεσημεριανό του ύπνο χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είναι ο Αρχηγός της ΚΥΠ που ζητάει από τον Αρχηγό της αστυνομίας να φτιάξει μια ομάδα και να σπεύσει να ερευνήσει το χώρο που θα γινότανε η συγκέντρωση Μητσοτάκη.
Όπως του εξήγησε στην ΚΥΠ έφτασαν πληροφορίες για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού μεγάλης ισχύος που αν εκραγεί την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη «θα θρηνήσουμε δεκάδες νεκρούς» και άλλα τέτοια.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η ΚΥΠ ήταν καλά πληροφορημένη για βόμβες που επρόκειτο να εκραγούν σε συγκεκριμένα σημεία (οι γνωστές ως ορφανές βόμβες αφού κανείς δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη τους) και σε ορισμένες περιπτώσεις κινδύνεψαν να τραυματιστούν οι αστυνομικοί που τις έψαχναν καθ΄ υπόδειξη της ΚΥΠ.
Βρίζοντας και βλαστημώντας που του χαλάσανε τη μεσημεριανή σιέστα ο Αρχηγός της αστυνομίας επικοινώνησε με το επιτελείο του έδωσε τις δέουσες διαταγές και έφυγε να συναντήσει τους άνδρες του στην Κατεχάκη για να ελέγξουν το χώρο.
Φθάνοντας στον τόπο ο Αρχηγός βρήκε να τον περιμένουν εκτός από το κλιμάκιο των δικών του ανδρών και μια ομάδα πρακτόρων της ΚΥΠ για να βοηθήσουν στην έρευνα.
Δεν πέρασαν 5 λεπτά και ένας από τους πράκτορες της ΚΥΠ εντόπισε πίσω από το ψυγείο ενός σουβλατζίδικου τον εκρηκτικό μηχανισμό και χωρίς καμιά προφύλαξη τον πήρε για να τον μεταφέρει στους πυροτεχνουργούς να τον αχρηστεύσουν.
Από τον Αρχηγό της αστυνομίας δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε η ταχύτητα εντοπισμού του πυροδοτικού μηχανισμού ούτε και η μεταφορά του χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας από τον άνδρα της μυστικής υπηρεσίας.
Όταν την επομένη πληροφορήθηκε από τους πυροτεχνουργούς ότι η βόμβα δεν είχε πυροκροτητή (κάτι σαν τις επιστολές –βόμβες δηλαδή που έχουν ελάχιστα γραμμάρια πυρίτιδας) και δεν μπορούσε να εκραγεί, εξερράγη ο ίδιος και διέταξε να συλληφθεί αμέσως ο πληροφοριοδότης…. των ορφανών βομβών που όπως αποκαλύφθηκε ήταν ένας πατενταρισμένος ....αριστερός «επαναστάτης».
Κι όπως λέει η παροιμία «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: