ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.10

Θα ξυπνήσουν άσχημα! Με τη λεπίδα στον λαιμό.

Οσες εκτιμήσεις και να κάνουν οι κομματικοί εγκάθετοι για την συμμετοχή του κόσμου και για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε ένα πράγμα αποφεύγουν επιμελώς να αναφερθούν. Στην οργή και αγανάκτηση που υπάρχει σε πλατιά λαϊκά στρώματα και είναι ζήτημα χρόνου να εκδηλωθεί. Πέρασαν ανεπίστρεπτη οι εποχές όπου οι κάλπες είχαν το ρόλο αμορτισέρ της λαϊκής δυσαρέσκειας.

Η καπιταλιστική επέλαση συνεχίζεται και εντείνετε κάνοντας ακόμα και τους αστούς δημοσιοκάφρους που έχουν μια κάποια διορατικότητα να καταλαβαίνουν ότι κανένα πολιτικό προσωπικό καμιάς αστικής μονοκομματικής κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς των ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών. (Νωπές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Ζ. Κ. Γιούνγκερ).

Η σκέψη και μόνο των λαϊκών αντιδράσεων που κυοφορούνται μπροστά στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας κάνει τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της ολιγαρχίας να αναζητούν λύσεις σε κυβερνήσεις συνεργασίας όλων των αστικών κομμάτων.
Ο πολύπειρος Alexis Παπαχελάς με άρθρο του που το τιτλοφορεί «Στο ύψος των περιστάσεων», στην σημερινή «Καθημερινή» υποδεικνύει το τι πρέπει να κάνει ο κατά τύποις Ελληνας πρωθυπουργός για να μην βρεθεί προ δυσάρεστων, γ αυτόν και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, εκπλήξεων: «Να βάλει ο κ. Παπανδρέου στην άκρη προσωπικούς και κομματικούς εγωισμούς και να φτιάξει μια κυβέρνηση που δεν θα είναι ούτε Παπανδρεϊκή ούτε παραταξιακή. Απλά θα ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων», συνιστά το φερέφωνο των πλουτοκρατών.

Το τσιράκι του Αλαφούζου επανέλαβε με «κόσμιο» τρόπο αυτό που είχε πει το γραφικό Καρατζαφεριάκη, Α. Γεωργιάδης: «Εχει έρθει η ώρα ο αστικός κόσμος της χώρας, όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι στην ΕΕ, ότι πρέπει να έχει αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, ότι τέλος πάντων δεν είμαστε όπως λέει το ΚΚΕ κατά του καπιταλισμού, εμείς που πιστεύουμε στον καπιταλισμό και στην ελεύθερη αγορά, εμείς που μπορούμε να συνεννοηθούμε εν πάση περιπτώσει στα τελείως βασικά, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεννοηθούμε. Γιατί αν δεν συνεννοηθούμε, το αποτέλεσμα θα είναι σε επόμενες εκλογές να μην είναι το ΚΚΕ στο 14%, αλλά να είναι στο 34 και να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι».

Δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι ότι δεν τους σώνει τίποτα. Και όπως εύστοχα επισημαίνει σήμερα ο Στάθης από την «Ελευθεροτυπία»:

Είναι βέβαιον ότι κάποια στιγμή οι εργαζόμενοι άνθρωποι θα ξεσηκωθούν, θα εξεγερθούν, θα επαναστατήσουν.
Αυτό δεν το βλέπουν αυτοί που τους ληστεύουν, διότι, εκτός απ' τα μέσα παραγωγής, έχοντας στα χέρια τους τα μέσα επικοινωνίας και τα μέσα καταστολής, έχουν βυθισθεί οι ίδιοι στη φενάκη της παντοδυναμίας -μάλιστα του οριστικού της παντοδυναμίας τους.
Θα ξυπνήσουν άσχημα! Με τη λεπίδα στον λαιμό.
Τότε θα τους είναι άχρηστοι οι οικονομολόγοι της φρίκης, άχρηστοι οι λακέδες των ΜΜΕ, άχρηστο το όπιο της τηλεόρασης, άχρηστη η πληρωμένη τέχνη.
Εχουν γίνει επαναστάσεις και θα ξαναγίνουν -μη λέμε κοινοτοπίες.
Απλώς μάθαμε, συνηθίσαμε να βλέπουμε το δένδρο (λόγου χάριν το «μήνυμα» Γιωργάκη ή αν θα γίνει οικουμενική ή τι λέει ο Γιουνκέρ) κι όχι το δάσος -την ευρύτερη, ιστορική προοπτική.

Η διαδικασία μετατροπής της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Ελλάδας κι όλων των χωρών σε ένα παγκόσμιο σκλαβοπάζαρο έχει κρατήσει πολύ, τόσον πολύ ώστε οι κυρίαρχες αστικές ελίτ και το πολιτικό τους υπηρετικό προσωπικό να 'χουν την ψευδαίσθηση ότι έτσι είναι κι έτσι θα γίνεται.
Η Γη όμως τρίζει.

Οι εργάτες, Κινέζοι, Ελληνες και Σκοπιανοί, Ρουμάνοι, Αμερικανοί, Γάλλοι τρίζουν τα δόντια τους, οι παρίες ακονίζουν τα μαχαίρια τους - με ένα τάληρο στην τσέπη, έναν έρωτα στην καρδιά κι έναν άνεμο στα μάτια, οι νέοι που εμποδίζονται να κατακτήσουν τον κόσμο, θα τον κατακτήσουν...
Αναρτήθηκε από giorgis
va8y kokkino


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στίχοι: Αλέκος Παναγούλης
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Πρώτη εκτέλεση: Μαρία Φαραντούρη

Πάλης ξεκίνημα
νέοι αγώνες
οδηγοί της ελπίδας
οι πρώτοι νεκροί.

Όχι άλλα δάκρυα
κλείσαν οι τάφοι
λευτεριάς λίπασμα
οι πρώτοι νεκροί.

Λουλούδι φωτιάς
βγαίνει στους τάφους
μήνυμα στέλνουν
οι πρώτοι νεκροί.

Απάντηση θα πάρουν
ενότητα κι αγώνα
για νά 'βρουν ανάπαυση
οι πρώτοι νεκροί.


http://www.youtube.com/watch?v=S_yoaVPTABQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

«ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»
Μαρία θυμάσαι ;

«Σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελευθέρων αγωνιζωμένων φοιτητών, των ελευθέρων αγωνιζωμένων Ελλήνων..»

Ζητούσες φάρμακα για τα πληγωμένα στήθη των Ελλήνων, ζητούσες τροφή για τους ήρωες που οι φασίστες «τους έλεγαν αλήτες».

Θυμάσαι Μαρία;

Τα συνθήματα. «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία», «1-1-4», « Ελλάς, Ελλήνων, Φυλακισμένων» « Δεν περνάει ο Φασισμός» «Στό πολυτεχνείο, στο πολυτεχνείο» «Έξω οι Αμερικάνοι», «Ενας είναι ο αρχηγός ο κυρίαρχος λαός», «Εξω από το ΝΑΤΟ», «Κάτω η Χούντα».

Τις Ελληνικές σημαίες παντού, και πρώτα από όλες εκείνη την σημαία που ήταν πάνω στην πύλη. Εσείς τότε δεν καίγατε τις Ελληνικές σημαίες τις υψώνατε!

Θυμάσαι Μαρία;

Αγκαλιάζατε τον κόσμο, σας αγκάλιαζε ο κόσμος. Σας φίλαγε. Σας έφερνε ότι είχε, χρήματα, φάρμακα, ψωμί, κουλούρια και εκείνο το «ταψί με το κριθαράκι».

Θυμάσαι Μαρία;

Τα τελλάρα, τα πανώ. Τα παιδιά με τα πινέλλα στο χέρι. To κόκκινο χρώμα που έβαψε τα πεζοδρόμια.

Την δήλωση του υπουργού παιδείας Σιφναίου ότι «Στην μια τσέπη έχω το διάταγμα για τις εκλογές μετά τις 15 Φεβρουαρίου και στην άλλη έχω το χάος».
Σου θυμίζει κάτι αυτό Μαρία;

Θυμάσαι Μαρία;

Ότι ο Δικτάτορας μάζεψε όλους τους Πρυτάνεις των πανεπιστημίων και τους «κατέστησε απ ευθείας υπεύθυνους για τας περαιτέρω αναταραχάς εις το Πανεπιστήμιον και εις τας ανωτέρας σχολάς». ‘Οπως έπραξε σήμερα ο δημοκρατικά εκλεγμένος κος Παπουτσής ζητώντας την συνδρομή τους και την βοήθεια τους.

Σε αυτήν επέτειο εσύ σε ποιά πλευρά θα βρίσκεσαι Μαρία;

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ