ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.10

Η “διεθνής διακυβέρνηση” το στοίχημα της G20 για το 2011

Η σύνοδος κορυφής της G20 στη σκιά ενός επικείμενου νομισματικού πολέμου.

“Η σύνοδος της G20, των είκοσι ισχυρότερων οικονομιών του Κόσμου, που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα στη Σεούλ της Ν. Κορέας (Πέμπτη 11/11), πρέπει να εργαστεί για μια μεταρρύθμιση στο διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα με αυστηρότερη επιτήρηση των αγορών”, δήλωσε ο πρόεδρος της Κίνας Χου Ζιντάο σε συνέντευξη του που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.
Ο Χου ζητά επίσης την κατάργηση όλων των μορφών προστατευτισμού και πρόσθεσε ότι η Κίνα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση στη σύνοδο κορυφής.
Στο μεταξύ ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε επιστολή του προς τους ηγέτες των χωρών της G-20, λέει, μεταξύ άλλων: «Μία ισχυρή οικονομία είναι η σημαντικότερη συνεισφορά που μπορούν να κάνουν οι ΗΠΑ για την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας» και κάλεσε  τους ομολόγους του να «πράξουν αυτό που τους αναλογεί», ώστε να μειώσουν τις ανισότητες ανάμεσα στις εξαγωγικές δυνάμεις και τις «βαριά» χρεωμένες χώρες που κάνουν εισαγωγές.  Πρόσθεσε επίσης: «Καμία χώρα δεν μπορεί να πετύχει από μόνη της τον κοινό μας στόχο για μια ισχυρή βιώσιμη και ισορροπημένη ανάκαμψη».(*)
Οι αρχηγοί κρατών των 20 πιο ανεπτυγμένων και αναδυομένων οικονομιών, που εκπροσωπούν το 90% της παγκόσμιας οικονομίας, συναντώνται στη Σεούλ, σε μία συγκυρία κατά την οποία οι φόβοι για έναν νομισματικό «πόλεμο» είναι εντονότεροι από ποτέ.
Εν τω μεταξύ, την εκτίμηση ότι ο «πόλεμος των νομισμάτων» δεν πρόκειται να λυθεί στο πλαίσιο της Συνόδου, εξέφρασε η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για «ένα ζήτημα υπερβολικά περίπλοκο» για να επιλυθεί στη διάρκεια μίας και μόνης Συνόδου.
Μιλώντας στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Classique, η υπουργός υπενθύμισε ότι η μεταρρύθμιση του διεθνούς νομισματικού συστήματος αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Γαλλίας, η οποία αναλαμβάνει το Σάββατο την προεδρία της G-20 για ένα χρόνο.
Η Κρ. Λαγκάρντ τόνισε επίσης ότι ένας από τους στόχους της γαλλικής προεδρίας είναι το ζήτημα της διεθνούς διακυβέρνησης: «Αυτό θα είναι το στοίχημα για το 2011, να αποδείξουμε ότι η G-20 είναι αξιόπιστη και αποτελεσματική, ότι έχει διάρκεια».
.
.
Σχετικό άρθρο: Οι G20 προετοιμάζονται για τις προκλήσεις τους μέλλοντος
.
.
————
(*) (Δείτε εδώ την καυστική απάντηση της Άγκελα Μέρκελ, στην έκκληση Ομπάμα)
 Alkimos

Δεν υπάρχουν σχόλια: