ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.10

Θεόδωρος Πάγκαλος: Επιστολή στο Ναύαρχο Νίκο Παππά (ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο "ΜΑΖΙΤΑΦΑΓΑΜΕ"... ΣΤΟΝ ΚΑΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ... ΚΩΛΩΣΕΣ!! Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ)



Άσχετοι, υστερόβουλοι και αδαείς όσοι τον σχολίασαν!

Αθήνα, 09 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ: Ναύαρχο Νίκο Παππά Επίτιμο Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικου

Αγαπητέ μου Νίκο,

Από όλες τις διαμαρτυρίες για τις πρόσφατες δηλώσεις μου σχετικά με την παραγωγικότητα στην ελληνική οικονομία και την ανάγκη ενίσχυσης της, διάλεξα τη δική σου για να απαντήσω και στους υπολοίπους και αυτό όχι γιατί με εντυπωσίασαν οι οποιοιδήποτε τίτλοι σου, αλλά γιατί έχεις κατακτήσει και κατοχυρώσει τον υπέρτερο όλων, αυτόν του αγωνιστή της δημοκρατίας.

Καταρχήν λυπάμαι που το λέω αλλά δεν θα πρέπει να έχεις δει ο ίδιος την εκπομπή γιατί δεν χρησιμοποίησα τη λέξη «αντιπαραγωγικοί», που σημαίνει κάτι διαφορετικό από την έκφραση «μη παραγωγικός».

Στοιχειώδης κανόνας της οικονομικής επιστήμης είναι ότι παραγωγικοί είναι όσοι ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν στη διανομή του προϊόντος. Δεν είναι ούτε άχρηστοι ούτε αντιπαραγωγικοί. Νομικοί, που είναι και το επάγγελμα μου, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, ιερείς, απλώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις της παραγωγής σε μια οργανωμένη κοινωνία και αμείβονται για αυτό. Είναι χρήσιμοι, ασκούν το επάγγελμα τους με τρόπο αξιοπρεπή, και Βέβαια κατεξοχήν οι στρατιωτικοί έχουν και λόγο να αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ρόλο τους στην ελληνική ιστορία, αν πολέμησαν τους εχθρούς του έθνους, όπως η οικογένεια από την οποία κατάγομαι, και αν δεν πρόδωσαν το Σύνταγμα και τους νόμους όπως στην πρόσφατη επταετία, πράγμα που έχεις την καλοσύνη κι εσύ να θυμίζεις.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις δηλώσεις που μου αποδίδονται και τις οποίες εν χορώ διάφοροι άσχετοι, υστερόβουλοι και αδαείς έσπευσαν να σχολιάσουν.

Δε θα ήθελα να επικεντρωθώ σε αυτούς: η ύπαρξη σύγχρονων και αποτελεσματικών ενόπλων δυνάμεων λόγω της γεωγραφικής μας θέσης επιβάλλεται.

Έχεις πάντα όλη μου τη φιλία και την εκτίμηση.

Θεόδωρος Πάγκαλος
http://antiproedros.gov.gr
πηγη
======================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εδώ έχουμε μια ομολογία! Ο κ Πάγκαλος ομολογεί απερίφραστα ότι διαλέγει "στενά" και υστερόβουλα σαφώς τους αγωνιστές για την δημοκρατία. Η "διαλογή" και ο κόπος του να απαντήσει ο αντιπρόεδρος μόνον στον Ναύαρχο Παππά έχει να κάνει με πολιτικάντικη ντρίπλα καθόσον  η μοναδική του δήλωση από όλες τις "αλητείες" που ανερυθρίαστα έχει ξεστομίσει έτυχε της άμεσης απάντησης από την ίδια την κυβέρνηση της οποίας ο ίδιος κατέχει την νούμερο 2 θέση. Εννοώ βέβαια την δήλωση απάντηση του αρμόδιου Υπουργού άμυνας η οποία κατακεραύνωνε το άστοχο και το προκλητικά άηθες της δήλωσης Πάγκαλου για τις ένοπλες δυνάμεις. 
Και βέβαια προς επίρρωση του ανωτέρου ισχυρισμού παραθέτουμε την "πτώση του γαντιού" και το ξεμπρόστιασμα ΚΑΨΗ στο πρόσωπο του Πάγκαλου όπου ο Άνδρας Πάγκαλος "ποιεί την νήσσα" παρότι η επιστολή "φωτιά" ΚΑΨΗ ... ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΆΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ.
Για να πιστοποιήσει ο Αναγνώστης πόση πολιτική θρασυδειλία διακρίνει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ας κάνει κλικ εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: