ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΓΑΝΤΙ» ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΚΑΨΗ??... ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ!! ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΑ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΚΥΤΟΣ!

Είναι γνωστή η επιστολή - καταγγελία και ταυτόχρονα πρόκληση προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου τον κύριο...ο θεός να τον κάνει...Πάγκαλο.
 Ως φαίνεται ο πληθωρικός και μόνον σε λίπος και όχι σε μέγεθος πολιτικού ανδρός προτίμησε την "σιωπή"  προκειμένου μην απάντηση στην επιστολή κόλαφο του ομοϊδεάτη του κ. ΚΑΨΗ.
Εμείς από αυτό το βήμα ήμασταν πέρα από σίγουροι για μια τέτοια συμπεριφορά "σιωπής" από τον "άνετο" Πάγκαλο ο οποίος σαφώς και προσπαθεί τοιουτοτρόπως να συνυφάνει  το ανύπαρκτο πολιτικό του μέγεθος  με τον λιπώδες όγκο του . Ο μικρόψυχος πολιτικός Πάγκαλος έχει επιδείξει προτερήματα τέτοιου είδους κατά την διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής. Όλοι θυμούνται τα προδοτικά του "ανδραγαθήματα" με την υπόθεση Οτσαλάν και των βραχονησίδων Ίμια. 
Όμως με την παρούσα ανάρτηση δεν θα καταπιαστούμε με τον ΠΡΟΔΟΤΗ Πάγκαλο αλλά με τον ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ Πάγκαλο.
 Στην εφημερίδα Τα Νέα της 27/9/2010 και στην στήλη ΓΝΩΜΕΣ διαβάζουμε στο άρθρο του Λευτέρη Παπαδόπουλου..."Τον Θεόδωρο Πάγκαλο τον γνωρίζω παραπάνω από µισόν αιώνα! Κοινές παρέες, κοινοί φίλοι, ταξίδια, γλέντια, κινητοποιήσεις, εφηµερίδα, Θεοδωράκης, γήπεδα, Ελευσίνα, φάρσες, καλαµπούρια, βρωµόλογα. Για όλους αυτούς τους λόγους µπορώ να πιστέψω αυτή την ιστορία που του αποδίδεται: εποχή «Βρώµικου 89». Ο Πάγκαλος κατηφορίζει την Ιπποκράτους µε αυτοκίνητο. Σε ένα φανάρι σταµατάει δίπλα στο δικό του αυτοκίνητο ένα άλλο µε δυο γυναίκες.

Και οι δυο αρχίζουν να τον βρίζουν:

«Ου να µου χαθείτε κλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ! Τι τα κάνετε βρε τα λεφτά που κλέψατε;». Ο Πάγκαλος δεν χάνει την ψυχραιµία του! Απαντάει ακαριαία: «Τα φάγαµε µε κάτι πουτάνες σαν κι εσάς»! Και οι δυο γυναίκες «ξεραίνονται»!
".......


Αυτές οι λίγες γραμμές καταδεικνύουν το αρσενικό ποιόν  του αντιπροέδρου!!!!!.... Συνθεωρώντας τώρα και την ΣΙΩΠΗ και την λουφαδόρικη συμπεριφορά στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του κ. ΚΑΨΗ ..................

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΠΑΓΚΑΛΟ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ....ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ "ΑΠΑΝΤΑ" ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΥΣ  ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ  ΑΒΙΑΣΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!!!!!!

ΑΛΗΤΗΣ!!!!!!!!!!!!! ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ????....ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ .....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΣΕΝ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ και αλλοι ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ - ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ
ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ .. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ TOY ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 170 ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ