ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

Η σύζυγος του “μαζί τα φάγαμε” καταγγέλλει απόπειρα νοθείας σε βάρος της..ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ...ΘΕΕ ΜΟΥ???

Η υποψήφια για το Δήμο Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη βλέπει εχθρούς και σκοτεινές ίντριγκες για την υφυπαργή της νίκης. Καταγγέλλει τον αντίπαλό της στις εκλογές του Νοεμβρίου Πέτρο Φιλίππου ότι ως Δήμαρχος Καλυβίων έκανε παράνομες μεταδημοτεύσεις. Το υπονοούμενο είναι ότι προσπαθεί να νοθεύσει το αποτέλεσμα με ψηφοφόρους-μαϊμού. Αντιγράφουμε  : από το  site Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ MΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ


“Οι νεφελιμ και οι ελοχιμ. Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων (Ελοχίμ).
Ο Shemhazai (Σεμχαζάι), ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας σχισματικής ομάδας αγγέλων που κατέβηκε στη γη για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δίκαιο δρόμο.”
oyps! Συγνώμη.. εε…  λάθος σελλίδα . Πάμε πάλι…:
“Υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, 13 Οκτωβρίου 2010, στον Δήμαρχο Καλυβίων κ. Πέτρο Φιλίππου, καταγγελία σχετικά με τις παράνομα πραγματοποιηθείσες μεταδημοτεύσεις στο Δήμο Καλυβίων κατά το χρονικό διάστημα από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2010.
Ο νυν δήμαρχος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, όχι μόνο ενέκρινε παράνομα την εγγραφή στο δημοτολόγιο πολιτών που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα προς τούτο δικαιολογητικά, αλλά επιπλέον, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Καλυβίων της 1ης Οκτωβρίου 2010, παρέλειψε να αναρτήσει στο Δημαρχείο τους καταλόγους που περιελάμβαναν όλες τις μεταβολές αυτές, παραβαίνοντας την εκλογική νομοθεσία και στερώντας από τους δημότες του και όποιον άλλο είχε έννομο συμφέρον το δικαίωμα να προσφύγει κατά των εν λόγω εγγραφών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ -ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΑ , ΚΛΩΤΣΕΣ , ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ...