ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

Γκάλοπ: «Πρώτο κόμμα» η αδιευκρίνιστη ψήφος

> 34% Ο .......ΚΑΝΕΝΑΣ !   
                                                                                              
Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ από 5,2% έως και 6% καταγράφουν δύο δημοσκοπήσεις, κατά τις οποίες «πρώτο κόμμα» αναδεικνύεται η αδιευκρίνιστη ψήφος, με ποσοστά πάνω από 32%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον Τύπο της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 27% έναντι 21% της ΝΔ (τον περασμένο Μάρτιο η διαφορά ήταν 12 μονάδες). Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,5%, ΛΑΟΣ με 4%, ΣΥΡΙΖΑ με 3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 2,5%, ενώ η απάντηση «ΑΛΛΟ-ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ» φτάνει το 34%.

Στο γκάλοπ της Rass για το Παρόν, στην πρόθεση ψήφου, κυβερνών κόμμα είναι μπροστά, συγκεντρώνοντας ποσοσό 26,5% έναντι 21,3% της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακολουθούν ΚΚΕ με 8%, ΛΑΟΣ με 4,3%, ΣΥΡΙΖΑ με 3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 2,7%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με 1,7%. Η απάντηση «ΑΛΛΟ-ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ» λαμβάνει ποσοστό 32,5%.

Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου για τον περιφερειάρχη Αττικής, η έρευνα της Pulse καταγράφει εκλογικό θρίλερ μεταξύ Γιάννη Σγουρού και Γιάννη Δημαρά, οι οποίοι συγκεντρώνουν έκαστος 14,5%. Ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας με 13%, ο Θ. Παφίλης με 7%, ο Αλέξης Μητρόπουλος με 6,5%, ο Αδωνης Γεωργιάδης με 5,5, ο Αλέκος Αλαβάνος με 2,5 και ο Γρηγόρης Ψαριανός με 2,5
Nooz

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I think we also deserve this . good point! school grants

Ανώνυμος είπε...

I wish I found tolimeri.blogspot.com before ! Your site is very informative, thanks.

thanxxx
single mother grants