ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

-Σκοπιανοί εμφανίστηκαν στην Αριδαία και διεκδικούν περιουσίες, αρχίζοντας από … κότες και σπανάκια

Επεισόδια απειλήθηκαν χθες έξω από το Δημαρχείο της Αριδαίας, όταν 40 πολίτες της ΠΓΔΜ έφθασαν εκεί με πούλμαν προκειμένου  να ζητήσουν πιστοποιητικά γεννήσεώς τους. Η ομαδική εμφάνιση προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής που συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς λόγους της επίσκεψης.

Οι αιτήσεις των Σκοπιανών παραπέμφθηκαν στο αρμόδιο υπουργείο, καθώς είναι γνωστό ότι σκοπός τέτοιων ενεργειών είναι η διεκδίκηση περιουσιών στην ευρύτερη περιοχή.

Εδώ και δύο περίπου χρόνια, πολλές οργανώσεις μέσα στην ΠΓΔΜ, και ειδικά στο Μοναστήρι και στα Σκόπια, συλλέγουν στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία που άφησαν πίσω τους όσοι εγκατέλειψαν στην Ελλάδα την εποχή του εμφυλίου και εγκαταστάθηκαν στην Αλβανία, στην Γιουγκοσλαβία, στην Βουλγαρία και σε άλλες ανατολικές χώρες.

Μάλιστα, οι οργανώσεις αυτές έχουν τυπώσει και κυκλοφορήσει μία φόρμα την οποία  οι ενδιαφερόμενοι (αν θυμούνται ή οι απόγονοί τους, βασιζόμενοι στις διηγήσεις των προηγούμενων) καλούνται να συμπληρώσουν γράφοντας, μεταξύ άλλων, όχι μόνο την ακίνητη περιουσία τους, αλλά και πόσα… πουλερικά, αγελάδες, άλογα είχαν στην κατοχή τους κατά την αναχώρησή τους. Καλούνται μάλιστα να αναφέρουν ακόμη και πόσα κιλά στάρι ή ακόμη και… σπανάκι άφησαν πίσω τους, φεύγοντας για το πρώην ανατολικό μπλοκ!

Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των επισήμων σκοπιανών αρχών, ακόμη και του υπουργείου Πολιτισμού της ΠΓΔΜ. Το ίδιο πρόβλημα και ακόμη μεγαλύτερο υποβόσκει και στην περιοχή της Φλώρινας και της Καστοριάς.
 
Οι φόρμες που καλούνται να συμπληρώσουν,
οι Σκοπιανοί καταγράφοντας ακόμη και τις
κότες και το... σπανάκι που άφησαν πίσω,
φεύγοντας για τις πρώην ανατολικές χώρες
.Πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EXEIS DIKIO POU TOUS BRIZIS ALA 8A MOU EPITREPSIS NA BRISO KAI EGO ESENA MALAKA POS KSERIS ESI PIOS EINAI KLEFTIS KAI PIOS OXIMIPOS ISOUNA MAZI OTAN KLEBANE HESI DEN MPORESES NA FAS KAI STENAXORIESE TOSO POLI