ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

420 τράπεζες ζητούν παγκόσμιο νόμισμα



Από: WorldNetDaily (WND)
Σημείωση συντάκτη του WND: Η αναφορά που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το Red Alertτου Jerome Corsi, του τωρινού Νο 1 best-selling συγγραφέα των New York Times με το "The Obama Nation", αρθογράφου του WND και ανώτερου διευθύνοντα συμβούλου της Financial Services Group στο Gilford Securities.
Το Institute of International Finance, (Ινστιτούτο Διεθνούς Χρηματοοικονομικής), μια ομάδα που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, έχει εκδώσει ακόμη μία έκκληση για ένα παγκόσμιο νόμισμα, αναφέρει ο Jerome Corsi στο Red Alert.
"Μια βασική ομάδα από τις κορυφαίες οικονομίες του κόσμου πρέπει να συγκεντρωθεί και να καταλήξει σε μια κατανόηση," δήλωσε ο Charles Dallara, διευθύνων του Institute of International Finance'smanaging, στους Financial Times.
Μια επιστολή από τον Dallara, (φωτο), με ημερομηνία 4 Οκτωβρίου, κατέστησε σαφές ότι ο συντονισμός για ένα παγκόσμιο νόμισμα είναι αναγκαίος, κατά την άποψη του γκρουπ, για να αποτραπεί ο διαφαινόμενος νομισματικός πόλεμος.
"Οι μονομερείς και διμερείς δράσεις πολιτικής κατά τους τελευταίους μήνες - συμπεριλαμβανομένων πολλών προτεινόμενων και δραστικών μέτρων για το εμπόριο, της νομισματικής παρέμβασης και της νομισματικής πολιτικής - έχουν συμβάλει στην επιδείνωση των υποκείμενων μακροοικονομικών ανισορροπιών," έγραψε ο Dallara. "Έχουν επίσης οδηγήσει σε αυξανόμενες πιέσεις προστατευτισμού καθώς οι χώρες αγωνίζονται για τις εξαγωγικές αγορές ως πηγή ανάπτυξης."
Ο Dallara ενθάρρυνε μία επιστροφή στην δέσμευση της G-20 να αξιοποιήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τα ειδικά τραβηχτικά δικαιώματα για τη δημιουργία ενός διεθνούς - εναλλακτικού ως προς το δολάριο - νομίσματος ως ένα νέο πρότυπο των συναλλαγματικών διαθεσίμων.
Ομοίως, μια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών των Ιουλίου ζήτησε την αντικατάσταση του δολαρίου, ως το πρότυπο για την εκμετάλλευση συναλλαγματικού αποθέματος των διεθνών αγορών, με ένα νέο νόμισμα για όλο τον κόσμο που θα εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η 176σέλιδη έκθεση, με τίτλο "United Nations World Economic and Social Survey 2010," ("Οικονομική και Κοινωνική Έρευνα των Ηνωμένων Εθνών 2010"), εκδόθηκε σε μία συνάντηση υψηλού επιπέδου του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών και δημοσιεύθηκε στο σύνολό του στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για ένα παγκόσμιο νόμισμα, διαβάστε το Red Alert του Jerome Corsi.
Ο συγγραφέας του Red Alert, ο οποίος έλαβε διδακτορικό από το Χάρβαρντ στην πολιτική επιστήμη το 1972, είναι ο συγγραφέας του Νο 1 best-sellers New York Times "The Obama Nation" (“To Ομπάμα Έθνος”).


Δεν υπάρχουν σχόλια: