ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Ε.Ρ.Τ.: Η ρεμούλα στην εποχή του μνημονίου - Αμοιβές πρόκληση σε τηλεαστέρες !ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΕ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ….


EMΠΡΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΕ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Γράφει ο ΛΥΣΙΑΣ

Αυτά μόνο στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να συμβαίνουν…
Σ’ αυτή τη χώρα, της άκρατης ασυδοσίας. Του αλαλούμ και των αντιφάσεων …
Η χώρα να πεινάει, να δεινοπαθεί, να βουλιάζει, οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μια μετά την άλλη, η κουρασμένη τρίτη ηλικία να απαξιώνεται και να στερείται, ακόμα και αυτά τα λίγα, που αγωνίστηκε μια ζωή να κατακτήσει …
Η κοινωνία να είναι στημένη στον τοίχο, από την ανέχειά της και οι λογής ραγιάδες της εποχής μας να γλεντάνε με ραβαΐσια και χανουμίτσες.
Τηλεαστέρια, σε εποχή λιτότητας … πανάκριβα προγράμματα, σε εποχή πείνας ;
Κι όμως, το γελάμε και το σαρκάζουμε με πίκρα.
Μα αν ανατρέξουμε λίγο πίσω, στην νεώτερη ιστορία μας, θα δούμε πως μέσα στην διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, όταν ο κόσμος πεινούσε και πέθαινε αβοήθητος στους δρόμους, όταν τα παλληκάρια μας θυσιαζόντουσαν για να πολεμήσουν τον εχθρό, με δολιοφθορές, τότε εκείνη την εποχή, εγγραφόντουσαν οι καλλίτερες επιθεωρήσεις, τα πιο αγαπημένα βαριετέ και τα καλλίτερα λαϊκά τραγούδια μας … Τα θέατρα και οι κινηματογράφοι μας ήταν γεμάτοι. Και ο κόσμος, αναζητούσε, μέσα στην δυστυχία των καιρών, μια διαφυγή …
Ένα ταξίδι στο όνειρο και στην ελπίδα …
Εκείνη προφανώς την ‘’ελπίδα’’ φέρνει τώρα και σ’ αυτήν την αναμπουμπούλα των καιρών μας, στη σκέψη του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, κ. Παπαγεωργίου, και ξοδεύει με αυτήν την ευκολία, δανεικά χρήματα, για να κάνει πλουσιότερο τον Μπόμπολα και τους άλλους ιδιώτες, μεγαλοπαραγωγούς. Εγκρίνοντάς τους σειρές, με απίστευτες υπερτιμολογήσεις, και αισχροκερδείς διαθέσεις.
Αυτή την εποχή διάλεξε, ο … δικηγόρος και ΠΑΣΟΚ (στις ιδιότητές του) κ. Παπαγεωργίου (πανάσχετος από τηλεόραση) για να κάνει τηλεοπτικό αστέρα τον συνταξιούχο κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη !!! Μέλος κι αυτός του πολιτικού κλαμπ, που έφερε την χώρα, εδώ που την έφερε. ΑΠΟΡΗ, ΖΗΤΙΑΝΑ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ …
Με αρκετά παχυλή αμοιβή, ο εν λόγω κύριος. Όπως ο
Κούλογλου, ο Παπαδόπουλος, ο Βαξεβάνης και άλλοι.
Τηλεοπτικός αστέρας, ο μέχρι τώρα μαϊντανός (και πρόεδρος της ''Τεχνόπολις'')
Φώτης Ιγνατίου, το ίδιο και η κυρία Γαλάνη…. Με προκλητικά υψηλές αμοιβές.
Γιατί Δήμητρά μου ; Το είχες ΕΣΥ ανάγκη αυτό ; Εσύ η μούσα δυο γενιών, είχες την ανάγκη, να μας τα πάρεις, σε τέτοιες εποχές ΠΕΙΝΑΣ ;
Είχατε εσείς, πάμπλουτοι κύριοι την ανάγκη, να γίνετε το άλλοθι του κ. Παπαγεωργίου, στις διασυνδέσεις του, με γραφεία παραγωγής ; Και αν σας φύσηξε ο ‘’άνεμος’’ του όποιου σας ψώνιου, γιατί δεν απαιτήσατε αυτές οι παραγωγές να είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ;
Η ΕΡΤ έχει ικανότατους ανθρώπους, οι οποίοι ΚΑΘΟΝΤΑΙ….
Τους έκαναν χωρίς τη θέλησή τους τεμπέληδες … Για να μασάνε τις τεράστιες προμήθειες που τους δίνουν οι ιδιώτες …
Εάν Δήμητρά μου, φωνάρα μου, η εκπομπή ήταν εσωτερική παραγωγή,
θα κόστιζε 12.000 το επεισόδιο …. Άντε 15.000 πλούσια πλούσια, επί 28 επεισόδια που πήρατε, 470.000 περίπου σύνολο, ενώ τώρα, με 70.000 περίπου το επεισόδιο, το σύνολο μας κάνει 1.960.000 ευρώ τα 28 επεισόδια. Για να δείτε την διαφορά, σε καιρούς λιτότητας. Σε καιρούς ΠΕΙΝΑΣ, που προφανώς οι εγκέφαλοι της ΕΡΤ, με τον συνειρμό που τους βολεύει να κάνουν, την συγκρίνουν, με την άλλη πείνα, που προανέφερα. Και γι αυτό, άρτον δεν μας δίνουν, μας τον πατσίζουν όμως, σε θεάματά του . Και μάλιστα ακριβοπληρωμένα!
Η πείνα της κατοχής κύριοι, που έδωσε την ευκαιρία, στο να γεννηθούν εκείνες οι επιθεωρήσεις, δεν συγκρίνεται, με αυτή την πείνα και την απαξίωση που ζούμε τώρα.
Γιατί εκείνη την είχαν επιβάλει, οι ξένοι κατακτητές. Και οι επιθεωρήσεις, τα βαριετέ, και όλα εκείνα που γράφτηκαν, ήταν για να σαρκάσουν, να σατιρίσουν, τον ξένο κατακτητή. Στηρίζοντας τον δεινοπαθούντα λαό με τι άλλο ; Με πολιτισμό.
Και ήταν οι παραγωγές εκείνων των θεατρικών παραστάσεων, ή των κινηματογραφικών ταινιών, από ιδιωτικά κεφάλαια, ήταν ανεξάρτητες επιχειρήσεις, και όχι ο ιδρώτας, το υστέρημα του δοκιμαζόμενου λαού, όπως γίνεται σήμερα…..
Καταλάβατε κύριοι της ΕΡΤ ; Μην μπερδεύετε λοιπόν, τα σώβρακα με τις κάλτσες .Εάν τα φράγκα που μοιράζετε, ανήκαν στον Βαρδινογιάννη, ή τον Κυριακού, θα σας λέγαμε και μπράβο . Μαγκιά σας….
Επειδή ανήκουν όμως σ’ εμάς, δικαιούμεθα να χαρακτηρίζουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες, ως ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ λιαν επιεικώς δηλαδή.
Όσο για την ΠΟΣΠΕΡΤ ; στον κόσμο της . Απεργεί για τις συλλογικές της συμβάσεις. Για την αμειβόμενη αργομισθία της. Κατά τα άλλα δεν ξέρει τίποτα, δεν ακούει τίποτα, δεν βλέπει τίποτα. Τρομάρα τους …..
Σσσσσς….σιγα, μην φωνάζετε, χαμηλά να μιλάμε .
Θα μου ξυπνήσετε τον Τηλέμαχο, και είναι αμαρτία . Βλέπει όνειρο, ότι έγινε υπουργός, για να τα αλλάξει όλα . Με τον κ. Παπαγεωργίου, να δεσμεύει τρομερά την ΕΡΤ, φορτώνοντάς την, με αμαρτωλές συμβάσεις. Και ο Τηλέμαχος να τον συγχαίρει κι από πάνω .
Τέτοια όνειρα ζει και αυτός ο παντογνώστης.
Εμπρός Τηλέμαχε, στον δρόμο που χάραξε ο Παναγόπουλος.
Μην ξεφύγεις εσύ, από την πορεία της αστικής βουλιμίας,
του ΙΣΟΠΕΔΩΜΑΤΟΣ, και της ΑΤΙΜΙΑΣ.
Έκανα και ρίμα, πανάθεμά με ….
Και αφήστε τους άμοιρους, να ψάχνουν στους κάδους του δήμου.
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΕ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ …
.
MEDIASOUP

Δεν υπάρχουν σχόλια: