ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Τι ακολουθεί μετά τις εκκαθαρίσεις στις 11 ΔΕΚΟ...???? ΛΟΥΚΕΤΑ!!!!!!!!!!!!

Σε λιγότερο από 36 ώρες επιβεβαιώθηκε η πληροφορία της Voria.gr ότι επίκειται το πρώτο ξεκαθάρισμα - Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται και ...νέο, περισσότερο «γενναίο»

 
Η Voria.gr είχε προαναγγείλει τις τελευταίες ώρες την «καταιγίδα» που πλησίαζε με αφορμή την αναμενόμενη - τότε - δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις ΔΕΚΟ εκείνες που επιβαρύνουν την γενική κυβέρνηση κάθε χρόνο με πρόσθετες δαπάνες και χρέη, τα οποία «ρίχνουν έξω» προϋπολογισμούς και προβλέψεις. Ούτε 36 ώρες μετά, η επιβεβαίωση ήρθε με τον πλέον επίσημο τρόπο από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκκαθάριση δεν θα περιορισθεί στις 11 συγκεκριμένες επιχειρήσεις, αλλά θα συνεχισθεί σε βάθος.

Αυτές, ήταν μόνο η αρχή, όπως επεσήμαναν πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν τα μεσοπρόθεσμα σχέδια του οικονομικού επιτελείου. Ο στόχος είναι «στο τέλος της ημέρας" να έχει μπει λουκέτο σε εταιρίες οι οποίες είναι ζημιογόνες και δεν προσφέρουν κανένα κοινωνικό έργο, να έχουν εξυγιανθεί οι υπόλοιπες, να ενοποιηθούν όσες μπορούν και να περιορισθούν στο ελάχιστο - αν όχι να εξαλειφθούν - οι άδηλες δαπάνες που έφεραν τη χώρα στην σημερινή οικτρή οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση. Και σε όσους αντιδρούν, λέγοντας ότι αυτό μπορεί να στοιχίσει στην κυβέρνηση την επανεκλογή της, υπενθυμίζεται μια φράση που έχει όντως πει ο κ.Γ.Παπανδρέου, σε ανύποπτο χρόνο: «Δεν παίρνω τις αποφάσεις μου με αυτόν τον γνώμονα. Δεν με ενδιαφέρει να επανεκλέγω». Ο χειμώνας που έρχεται σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: