ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

O GAP...''εμψυχώνει'', δίνει... ''κίνητρα'' στους υπουργούς του (με υπερατλαντικά ταξίδια) ''Βάφτισαν'' ένα ''Μotivation Show'', ως έκθεση...''συνεδριακού Τουρισμού''!

'Ετσι...''προβάλει την Ελλάδα'' στο Σικάγο, ο ''τουρίστας'' υπουργός Πολιτισμού, Π. Γερουλάνος
Διαβάστε και βγάλτε...συμπέρασμα: ''The Motivation Show is the must attend annual event for all segments of the incentive, recognition, loyalty and motivational meetings industry. This is the place where corporate America comes to learn how to motivate salespeople to sell, encourage customers to remain loyal, and reward employees for improved performance''...
((Και η ανταπόκριση ΑΠΕ γιά την επίσκεψη).
Κι ενώ ο ''προσοντούχος'' υπουργός Paul Geroulanos κάνει ένα ακόμα ''τουριστικό'' ταξίδι στις ΗΠΑ, οι συμβασιούχοι και οι αρχαιοφύλακες του υπουργείου Πολιτισμού, απόκλεισαν πάλι -διαμαρτυρόμενοι- τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης (13 Οκτ. '10).

''Στην...υγειά του μακαρίτη'', το μεγάλο ''φαγοπότι''
''Μεσ' την υπόγα-καταγώγιο'' οι περίφημες... ''εκθέσεις'' στο ''Ωνάσσειο'' Νέας Υόρκης
Γερουλάνος, ωνάσσειοΜηδαμινή η απήχηση στους Αμερικανούς, γίνονται ουσιαστικά, όχι γιά προβολή της Ελλάδας, αλλά γιά να κάνουν ταξιδάκια και ψώνια, δύο φορές τον χρόνο, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λοιποί παρατρεχάμενοι βασικά από Ελλάδα, με όλα πληρωμένα από το ''Aristos Travel''. Στα εγκαίνια, πάντα οι ίδιοι τοπικοί προεδροπαράγοντες -με αρχιεπίσκοπο και την κουτσή Μαρία πρώτους- και ...υπουργό Πολιτισμού από Ελλάδα γιά να δίνει... επισημότητα. Αν ήταν σοβαροί και είχαν επικεφαλή στη Νέα Υόρκη κάποιον ικανό και όχι τον ''γνωστό'' πρέσβη...Τσίλα, θα είχαν διαθέσει μόνιμα ολόκληρο όροφο από τον ουρανοξύστη γιά εκθέσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις κλπ, γιά ουσιαστική προβολή του Ιδρύματος και της Ελλάδας και δεν θα στρίμωχναν τις εκθέσεις τους στην ''υπόγα-καταγώγιο'', γεγονός που δείχνει ότι ελάχιστα ενδιαφέρονται ουσιαστικά γι' αυτές. Οι δε δεξιώσεις γιά εγκαίνια, δεν θα γίνονταν στο... θυρωρείο. Λογικά, αυτό το ''φαγοπότι'', που βαφτίζεται ''εκθέσεις γιά προβολή της Ελλάδας'' στην ''υπόγα'' του ''Ωνάσσειου'' Νέας Υόρκης, έπρεπε να είχε σταματήσει χρόνια πριν. Αλλά, επειδή βρήκαν το χρήμα του μακαρίτη και πρόθυμους υπουργούς-πολιτικούς-ΜΜΕ της Ελλάδας γιά να τους ''επισημοποιούν'', οι ''φαγάνες'' του Ιδρύματος (μέσα σε αυτούς, πρώτη θέση έχει και ο... ''σπουδαγμένος'' στο Cambridge πρόεδρος του ΣΑΕ, Ταμβάκης), κοροϊδεύουν συστηματικά τον Ελληνισμό με πρόθυμους- εξαγορασμένους στα ΜΜΕ. (Στις 12 Οκτώβρη έγιναν τα ''εγκαίνια'' της έκθεσης «'Ηρωες: Θνητοί και Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα» από τον υπουργό Πολιτισμού Mr. Paul Geroulanos. Είχε εγκαινιάσει μία ακόμα, τον Δεκέμβριο 2009. Η ''τελετή εγκαινίων'' γίνεται στην είσοδο του κτίριου και όχι στον μικρό χώρο της έκθεσης στο υπόγειο).
Σημ.: Αν η Ελλάδα είχε σοβαρούς υπουργούς Πολιτισμού και όχι ''βολικούς'', ουδέποτε θα επέτρεπε εξαγωγή αρχαιοτήτων γιά το... καταγώγιο-υπόγα του ''Ωνάσσειου'' Νέας Υόρκης, γιά να δικαιολογούν το ''μεγάλο φαγοπότι'' οι ''φαγάνες'' του Ιδρύματος. Οι σοβαρές χώρες, στέλνουν εκθέσεις σε μουσεία και όχι σε... υπόγεια. Και η πατρίδα μας, με τον πλούτο που της κληρονόμησε η αρχαία Ελλάδα, θα ήταν πρώτη στα μουσεία ανά τον κόσμο. Αλλά, πάντα προέχει η ''λαμογιά'' και ας είναι καλά τα εξαγορασμένα ΜΜΕ που την ''προβάλουν'' ως... ''επιτυχία''. Και το ''Ωνάσσειο'' Νέας Υόρκης, αποδεδειγμένα, ΔΕΝ προβάλει την Ελλάδα. Ουσιαστικά την δυσφημεί, με την ''βοήθεια'' ελληνικών κυβερνήσεων.
καλαμι

Δεν υπάρχουν σχόλια: