ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

Άρχισε σήμερα η διήμερη Διεθνής Διάσκεψη: «Ανατροπή του μνημονίου! Αριστερή εναλλακτική λύση και σοσιαλιστική προοπτική»


114news on livestream.com. Broadcast Live Free
Με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αγωνιστών, στελεχών της Αριστεράς, οικονομολόγων, πανεπιστημιακών και πολιτικών διανοητών ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα) η διήμερη διάσκεψη που οργάνωσαν το Αριστερό Βήμα Διαλόγου και Κοινής Δράσης και η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών με τίτλο «Ανατροπή του μνημονίου! Αριστερή εναλλακτική λύση και σοσιαλιστική προοπτική».

Κατά την έναρξη των εργασιών, χαιρετίσαν την εκδήλωση οι:

Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς, των κινημάτων και της οικολογίας.
Γιάννης Μπανιάς, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλέκος Αλαβάνος, Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής.
Τάσος Κατιντσάρος, μέλος του συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Επίσης είχε προσκληθεί να χαιρετίσει τη διάσκεψη και να συμμετάσχει στις εργασίες της το ΚΚΕ, το οποίο δεν προσήλθε.

Χαιρετισμό απεύθηναν επίσης ο Ροντρίγκο Τσάβες, πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα και πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης του Ούγκο Τσάβες, όπως και εκπρόσωπος της πρεσβείας της Κούβας.

Στόχος της διάσκεψης, η συμβολή στην επεξεργασία αριστερής εναλλακτικής λύσης και στη λαϊκή συσπείρωση για την ανατροπή του μνημονίου και ευρύτερα των πολιτικών κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η διάσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή την αναμενόμενη άφιξη, την επόμενη εβδομάδα, νέας αντιπροσωπείας ελεγκτών της τρόικας και θα συνοδευτεί από παράλληλες πρωτοβουλίες συμβολικής διαμαρτυρίας καλλιτεχνών και συνδικαλιστών στους δρόμους της Αθήνας.

Την επικαιρότητα της διάσκεψης ενισχύει η προαναγγελθείσα αναθεώρηση προς τα πάνω του ελληνικού ελλείμματος από το «ενισχυμένο» κλιμάκιο της Eurostat που στέλνει στην Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα, ο επίτροπος Όλι Ρεν, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέα μέτρα ακρωτηριασμού των λαϊκών εισοδημάτων, προς όφελος των μεγάλων ευρωπαϊκών και ελληνικών τραπεζών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Άνοιγμα (6.00 – 7.15): Συντονιστής: Αλέξανδρος Χρύσης (πανεπιστημιακός- Πάντειο). Ομιλητές: Στάθης Κουβελάκης (πανεπιστήμιο του Λονδίνου), Γιάγκος Ανδρεάδης (πανεπιστημιακός- Πάντειο), Χρήστος Κορτζίδης (δήμαρχος Ελληνικού), Ευτύχης Μπιτσάκης (φιλόσοφος, πανεπιστημιακός). Θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι αριστερών πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων.

Κείμενο από aristerovima

Δεν υπάρχουν σχόλια: