ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

Το καινούργιο "κόλπο" των Παπανδρέου !!!

Μετά τον Νίκο και ο Αντρικός σχεδιάζει μπίζνες με την ΜΚΟ i4cense



Είναι μια απλή Μη Κυβερνητική  Οργάνωση: Institute for Climate and Energy Security. Έχει ενδιαφέροντα τίτλο : ενδιαφέρεται για την ενεργέιακή ασφάλεια, μια έννοια προβεβλημένη από τους Αμερικανούς, που χρησιμοποιεί­ται σαν μοχλός για την επίτευξη και τη νομιμοποίηση των γεωπολιτικών τους επιδιώξεων. 

Δεν προξενεί εντύπωση η γλώσσα της ιστοσελίδας: αγγλικά και μόνον. Έχει και ενδιαφέροντα πρόεδρο: καθηγητής Ανδρέας Παπανδρέου - πιο γνωστός και ως «Αντρικός», αδελφός του Έλληνα πρωθυπουργού.
Διαβάζουμε για τα έργα που προω­θεί η συγκεκριμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση: «θα οργανώσει μια σειρά από εργαστήρια μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα... με στόχο την προώθηση του διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και βιομηχανίας για την επιτυχή εφαρμογή των πολιτικών που οδηγούν σε μια αύξηση των επεν­δύσεων σε έργα βιώσιμης ανάπτυξης». 

Τι ωραία πράγματα! Μετά την «3η Μεσογειακή Διάσκεψη για τη βιώσιμη ενέργεια» (τον περασμένο Μάη) ιδού η επόμενη μεγάλη πρωτο­βουλία της i4cense, που αναγγέλλεται για τις 22 και 23 Οκτώβρη. Δύο μεγά­λες συναντήσεις στο ξενοδοχείο Αστήρ Παλλάς. Την πρώτη μέρα το θέμα είναι «Πρωτοβουλία για την Κλιματική Αλ­λαγή στη Μεσόγειο». Τη δεύτερη είναι το «Φόρουμ επενδυτών για την πράσινη ανάπτυξη στη Μεσόγειο».
 Στο επιτελείο που οργανώνει την «Πρω­τοβουλία για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο» συμμετέχουν, όπως αναφέ­ρεται στη σχετική ιστοσελίδα το γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού, το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματι­κής Αλλαγής, το υπουργείο Εξωτερικών καθώς και το i4cense. Όπως αντιλαμ­βάνεστε, πολύ «μη κυβερνητικότητα» έπεσε. 
Πιο διαφωτιστική η αναφορά για τα μεγάλα πλεονεκτήματα που προσφέ­ρει στους συμμετέχοντες το «Φόρουμ επενδυτών για την πράσινη ανάπτυξη στη Μεσόγειο»: «έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την τυπική και την άτυπη δια­σύνδεση στο υψηλό­τατο επίπεδο και θα ση ματοδοτηθεί από ένα διεθνές ακροατή­ριο πρωθυπουργών, υπουργών περιβάλ­λοντος και ενέργει­ας, τραπεζιτών, διευθυνόντων συμ­βούλων».

 Προσέξτε ιδιαιτέρως την ανα­φορά στην «άτυπη δι­κτύωση» (informal networking), μεταξύ όλων των ανωτέρω -τι άραγε γίνεται άτυπα μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών; Αν κάτι, εκτός από τα αυτονόητα που όλοι κατανοούμε, αναδεικνύει αυτή η υπόθεση είναι ότι η οικογένεια Παπαν­δρέου διαθέτει πολλά... άξια τέκνα που πονάνε την πατρίδα, όπως συνηθίζει να λέει ο πρωθυπουργός.

 Μετά το Νίκο, που στήνει δουλειές με το Κατάρ και μάλιστα εργοστάσια παραγωγής ρεύ­ματος με το πιο επικίνδυνο καύσιμο, το πετρελαϊκό αέριο, να και ο άλλος αδελφός, ο Αντρικός, εξειδικευμένος στις επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια και προπαντός στην ενεργειακή ασφά­λεια (μην το ξεχνάμε αυτό). Σκούπα που χρειαζόμαστε... και για τα «μη κυβερνητικά» αυτά κολπέτα αλλά πρώτα και κύρια για τα κυβερνητικά και τα επιχειρηματικά.

Χ.Κ στον Δρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: