ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΨΗΚΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ....500.000 Γάλλοι απεργοί στους δρόμους! Η ΤΡΙΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Τρεις τεράστιες σε συμμετοχή και παλμό απεργίες, σε διάστημα ενός μήνα, στην Γαλλία, έχουν κάνει την κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί να παραπαίει, παρά τις κάποιες υποχωρήσεις που είχε κάνει στις αρχικές προθέσεις της για το ασφαλιστικό.
Η χθεσινή γενική απεργία ξεπέρασε κάθε προηγούμενη παραλύοντας όλη την Γαλλία. Ηταν η δυναμικότερη, η μαζικότερη και υπολογίζεται ότι κατέβηκαν στους δρόμους πάνω από 500.000 Γάλλοι απεργοί.
Οσο για μας …. Ένα πικρόχολο σχολιάκι από την χθεσινή εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» τα λέει όλα: «Ο ΚΑΚΟΣ χαμός στη Γαλλία... Ξεσηκώθηκαν οι εργαζόμενοι, διαδηλώσειςκινητοποιήσεις, διότι – άκουσον άκουσον!- θέλουν να τους πάνε το όριο συνταξιοδότησης στα… 62 χρόνια. Νηφάλιοι και ψύχραιμοι οι νεοέλληνες, αδυνατούμε να κατανοήσουμε προς τι οι αντιδράσεις. Όπως μας έχει πει άλλωστε η υπεύθυνη Κυβέρνησή μας, (και οι Γερμανοί) το να δουλεύεις μέχρι τα βαθιά γεράματα είναι ένας τρόπος να διατηρείσαι νέος και εν πάση περιπτώσει αυτό είναι το εθνικό συμφέρον».
Τα χάλια μας….
ΠΗΓΗ
ΣΧΟΛΙΟ  Blog : Δεν είναι δικά μας τα χάλια, αλλά των ξεπουλημένων εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ που δεν βρίσκουν λόγο να απεργήσουν ξανά! Όταν οι πολίτες καταφέρουν να αυτοοργανωθούν θα ξανακατέβει ο κόσμος στους δρόμους. Ας μη ξεχνάμε τη 5η Μαΐου με τους 200.000 Έλληνες διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας. Δεν είναι δικά μας τα χάλια λοιπόν, αλλά των ξεπουλημένων εργατοπατέρων...

1 σχόλιο:

δημητριος είπε...

αυτοοργανωση σωστα ετσι πρεπει αλλα επι νδ τους εβγαζαν ολους στο δρομο στα σχολεια κ τλ χωρις να υποστ νδ