ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Δείτε τι έλεγε ο ανεγκέφαλος ψεύτης για τους εργαζόμενους όταν ήταν αντιπολίτευση…



Να επιδείξουν όλοι -κόμματα και εργαζόμενοι- υπεύθυνη στάση και να μην προχωρούν σε ακραίες ενέργειες ζήτησε, από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ακρόπολη.

Απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού, την Παρασκευή, ο Γ.Παπανδρέου τόνισε ότι το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι ιερό, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να αιχμαλωτίζει αρχαία μνημεία.


Ο πρωθυπουργός ζήτησε να μην υποθάλπονται τέτοιου είδους κινητοποιήσεις, ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι δεν αναλάμβάνει τις ευθύνες του για τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ως υπουργός Πολιτισμού.

ποντικοπαγιδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ , ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ πλεον ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ... ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ... 1]ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Τ+10 ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ταυτοχρονα ΣΟΡΤ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ? [ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΙΣ, Ο ΠΑΠ/ΝΟΥ , Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ] 2]ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ 1999-2010 [ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΧΡΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ -ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ κλπ ] 3]ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ? [ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ] 4] ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΙΣΑΝ 78 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 16 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ? [Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 28 ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 50 ΔΙΣ!! προφανως με το αζημιωτο ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ 10ΔΙΣ/ΕΤΟΣ, συνολικα δηλαδη για 30 δις!!!]] 5]ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΥΠΕΡΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ? [Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΜΟΙΩΣ]
6] ΟΙ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ? 7] ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? [Ο ΠΑΝΓΚΑΛΟΣ 57, Ο ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ 72, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ 53 κοκ] 8] ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ? [ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ π.χ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ!!!] Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ , Η ΔΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ δηλαδη να ψηφιζει εναλαξ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ μεταλλαγμενου ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ .... [ενας πολιτης που εργαζεται 31 χρονια AΔΙΑΚΟΠΑ και δεν εχει προσωπικη περιουσια]