ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

Αλλού είναι τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες κ Σαμαρά.....


Ξανά ο Σαμαράς στηρίζει την κυβέρνηση.
“Είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός πως η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ. Η Ν.Δ. κινείται στην κατεύθυνση της συναίνεσης και της στήριξης ορισμένων επώδυνων, πλην αναγκαίων, μεταρρυθμίσεων.”
Θυμίζουμε οτι τα ίδια έκανε  η ΝΔ και στους φορτηγατζήδες και σε κάθε μεγάλη σύγκουρση της κυβέρνησης με τον Ελληνικό λαό -για τα μάτια του ΔΝΤ- η ΝΔ έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση
Λίγο ο  Κικιλιας στην περιφέρεια Αττικής… χαμένος απο χέρι
Λίγο ο Καμίνης στο Δήμο της Αθήνας  ευγενικό  δωράκι στην ΝΔ.
Μνημόνιο και ΔΝΤ ο ένας,  Αντιμνημονιακος ντεμεκ ο άλλος και όλα είναι  μια χαρά.  Όλα τα έχουν μιλημένα εξηγημένα.  Πιαχνίδι “Καλός και κακός  Μπάτσος” και η κοινή γνώμη μπαλάκι του πνιγκ πονγκ ελεγχόμενη αναμεσά τους.
Στην γωνία η Ντόρα  και ο  Καρατζαφέρης να εκτίθενται ανεπανόρθωτα υπέρ του μνημονίου μα  τελικά  φαίνεται ότι “αλλού είναι τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες κ Σαμαρά”.
Άλλοι υποστηρίζουν το μνημόνιο στα λόγια και άλλοι στα έργα.
Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: