ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

Όχι άλλα χρέη κ. Παπακωνσταντίνου. Έλεος.

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Ακούμε όλο και πιο συχνά ότι οι αγορές δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι έτοιμοι να μας δανείσουν υποθηκεύοντας το μέλλον όχι των παιδιών μας αλλά και των τρισέγγονών μας.
Θριαμβολογεί ο υπουργός, ο υπό την τρόικα, ότι τα σπρεντς θα μειωθούν τόσο ώστε θα είναι εύκολος ο δανεισμός της χώρας.
Θεωρεί ο υπουργός μεγάλη επιτυχία τον επιπλέον δανεισμό της χώρας. Αλίμονο μας.
Ο λόγος που θα δανειστούμε ξανά και ξανά δεν είναι για την ανάπτυξη της οικονομίας αλλά για την αποπληρωμή των ήδη υπαρχόντων δανείων αλλά και των νέων που πήρε η κυβέρνηση.
Ο φαύλος κύκλος του υπερδανεισμού της χώρας και το ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας είτε αυτή είναι επιχειρήσεις είτε νησιά είτε ορυκτός πλούτος θεωρείται απ’ τον υπουργό μεγάλη εθνική επιτυχία.
Οι προηγούμενοι «επιτυχημένοι» κυβερνήτες που έφτασαν το χρέος σε αστρονομικά ύψη (δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά) τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος χρέωσε περισσότερο την Ελλάδα και ήρθε ο σημερινός, υπό την τρόικα, πρωθυπουργός με τα τσιράκια του να μας χρεώσει ακόμη περισσότερο.
Το μόνο μέλημά του είναι πως θα εξασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.
Η αποτυχία της κυβέρνησης να πάρει πίσω τα κλεμμένα (είναι άραγε αποτυχία ή συνειδητή επιλογή;) την οδηγεί στην καταλήστευση των πολιτών μέσω της υπερφορολόγησης και την φτωχοποίηση των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Η επιδίωξη και οι διαβεβαιώσεις τους προς τις αγορές είναι «εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πληρωθούν τα τοκογλυφικά σας δάνεια έστω και αν καταστραφεί ή ξεπουληθεί η Ελλάδα». Αυτόν τον πρωθυπουργό να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν.
Όλοι οι οικονομολόγοι λίγο-πολύ υποστηρίζουν ότι υπάρχει αντικειμενική αδυναμία της Ελλάδας να αποπληρώσει το χρέος.
Στην Ευρώπη είναι γνωστό ότι η Γερμανία και η Γαλλία γνώριζαν την οικονομική κατάσταση και τις δυνατότητες της Ελλάδας και παρ’ όλα αυτά δάνειζαν και εξασφάλιζαν τεράστια κέρδη απ’ τις εξαγωγές τους προς την χώρα μας. Η Ελλάδα έγινε η παχιά αγελάδα για άρμεγμα.
Τα δάνεια που μας έδωσαν τα πήραν πίσω αφού λάδωσαν τους πολιτικάντηδες και χρέωναν το ένα για δέκα (αλήθεια γι’ αυτό θα πάει κάποιος φυλακή;;;;;;;;;). Δεν τους χρωστάμε τίποτε αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό και πρακτέο. Μας έβαλαν στη ΕΕ και στη ζώνη του ευρώ με πολιτική απόφαση και ας λέει ο Σημίτης ότι θέλει. Ο σκοπός της αφαίμαξης της Ελλάδας είχε προαποφασιστεί γι’ αυτό όλοι έκαναν τα στραβά μάτια στις αλχημείες του Σημίτη και του Καραμανλή.
Οι κουτόφραγκοι πρέπει να ξεχάσουν την πληρωμή των δανείων γιατί αυτά επί της ουσίας δεν υπάρχουν, έχουν πληρωθεί και με το παραπάνω.
Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει δημοκρατική (όχι εκλογική) νομιμοποίηση να ξεπουλήσει την Ελλάδα και να παραδίδει μέρος της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους που την στηρίζουν.
Δεν την ψήφισαν οι Έλληνες για κάτι τέτοιο.
Ζητείται Έλληνας πατριώτης ηγέτης για να ακυρώσει το κατάπτυστο μνημόνιο και τις συμφωνίες που έγιναν, με πλήρη άγνοια του λαού, με την τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους.
Το σημερινό σάπιο και διεφθαρμένο οικονομικοπολιτικό  σύστημα θα μας πάει «αδιάβαστους» και «αλειτούργητους».
Υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό;;;;;;;;;;;;;;;; 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ.. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΝΑ ΗΔΗ ΑΚΥΡΟ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΣΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ. ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8 ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 12/10/2010 ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ [ΣΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ] ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !! ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗ [ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗ ] ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!! ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΝΗΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ, Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΠΑΠ/ΝΟΥ κλπ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ , ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΗ , ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ,ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΝΟΙΧΤΟΙ.. ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΦΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

172 ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ -ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ..ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟΜΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ... ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕΝΤΡΑΝΟ.. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΟΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΧΩΝ.. Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΓΙΕΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΑ .. ΥΠΕΦΕΡΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΥΤΑ..