ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ" ......"Χάνουμε κάθε ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στην κοινωνία!!!"

Τα επεισόδια που εξελίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην Ακρόπολη, δεν τιμούν κανέναν! Δεν τιμούν περισσότερο την κυβέρνηση, που αντί να βρεθεί ένας υφυπουργός και να συζητήσει με τους συμβασιούχος – καταληψίες … τον λόγο πήραν οι μονάδες καταστολής των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων! Σκηνές διόλου τιμητικές για τον ιερό χώρο με αστυνομικούς να κυνηγούν συμβασιούχους γύρω από το μνημείο. Έτσι θα συνεχίσουμε από εδώ και στο εξής με όποιον έχει αντιρρήσεις με τις αποφάσεις της κυβέρνησης;;;

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fCE91Dktnss

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ...Αλή Πασάς θα μας σώσει!!!
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανακάλυψη του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα
Με την βεβαιότητα του Ελληνοαυστραυλού χρυσοθήρα ότι σε έκταση στο Δ.Δ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Βασιλικής, υπάρχει η …Τράπεζα του Αλή Πασά και «φορτωμένη» με χρυσό που θα σώσει άνετα την οικονομία της Ελλάδας και θα ξεχρεωθούν όλα τα δάνεια, ...ξεκίνησαν σήμερα και υπό καταρρακτώδη βροχή , οι εργασίες της αναζήτησης.
Το γεωτρύπανο, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και άρχισαν να καταφθάνουν --->>>
φορτηγά με άμμο για να δώσουν πρόσβαση στην πλαγιά όπου υποτίθεται ότι ξεκινά υπόγειο τούνελ που φτάνει στην κορυφή του λόφου και σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων.
Πλήθος κόσμου, άρχισε από το πρωί να συρρέει στο σημείο για να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα και αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες και οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν υπάρχει θησαυρός.
Κρυφή ελπίδα όλων να δικαιωθεί ο χρυσοθήρας και να …σωθεί η χώρα.
Το γεωτρύπανο μέχρι αύριο το αργότερο, θα έχει δημιουργήσει την τομή στο έδαφος μέσα από την οποία θα περάσει η κάμερα που θα κινηματογραφήσει τον χώρο.
«Θα έχουμε καλά νέα αύριο το αργότερο και θα πανηγυρίζουμε», δηλώνει και ο πρώην Δήμαρχος Μαλακασίου Χρήστος Μαλακασιώτης, υπεύθυνος του γεωτρύπανου…
ΠΗΓΗ
Αναρτήθηκε από ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ στις 10/14/2010 07:56:00 μμ
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Η ΞΥΠΝΑΜΕ Η .....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΑΣ.