ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

Εμπλέκουν Προβόπουλο στο σκάνδαλο των δομημένων

Τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας εμπλέκει στην υπόθεση των δομημένων στην κατάθεσή του ο Μαμωνάς επισημαίνοντας ότι δεν ενεργοποίησε την επιτροπή εποπτείας των επενδύσεων παρά τις οχλήσεις του τελευταίου. Παράλληλα ο Γ. Παπαμαρκάκης στην κατάθεσή του υποστηρίζει πως το ομόλογο των 280 εκατ. εκδόθηκε λόγω της προσωπικής σχέσης του γγ του Υπουργίου Οικονομίας, Γ. Κουρή, με τον εκπρόσωπο της JP Morgan Χάρη Αδαμόπουλο. Ακόμα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι ο μάρτυρας αποδέχθηκε ότι η North Asset Management ενημέρωσε την JP Morgan για τις προτιμήσεις και τα προβλήματα των τελικών επενδυτών μετά την επισήμανση που του έγινε ότι, από έγγραφο στελεχών της JP Morgan προκύπτει ότι ο λόγος που επεβλήθη στην Δ-23 να μην εκδώσει schuldshein ήταν γιατί μόνο δομημένο ομόλογο θα μπορούσαν να αγοράσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
«Ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι πρόθεση της συγκεκριμένης έκδοσης εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών ήταν η βεβαιότητα ότι τα συγκεκριμένα ταμεία θα μπορούσαν και θα ήθελαν να αγοράσουν το συγκεκριμένο προϊόν», επεσήμαναν οι βουλευτές του ΠΑΣΟ και πρόσθεσαν: «Αν και ο μάρτυρας αρνήθηκε ότι αρχικά η ΝΑΜ γνώριζε την ταυτότητα των τελικών επενδυτών στη συνέχεια αποδέχθηκε ότι τελικά ενημερώθηκε για την ταυτότητα τους από την HypoVereinsBank ενώ δεν απέκλεισε τη γνώση αυτή να την είχε και ο εκπρόσωπος της JP Morgan Χάρης Αδαμόπουλος.
Ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ανίδεος για τις επίμαχες αποφάσεις αγοράς δομημένων ομολόγων από τα ΔΣ των ασφαλιστικών ταμείων και υποστήριξε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες που ελάμβαναν αντίγραφο των αποφάσεων αυτών, δεν τον ενημέρωσαν και ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. 

http://www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: