ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη;;;


Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εντύπωση ότι ζουν στο νησί τους υπό αλβανική κατοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων, τους τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των Αλβανών μεταναστών, ακόμη και εναντίον μικρών παιδιών, τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Συγκεκριμένα, όπως καταθέτουν σε επερώτησή τους βουλευτές του ΛΑΟΣ, στο χωριό Εμποριό, Αλβανοί ενήλικοι ξυλοκόπησαν ανήλικα παιδιά χρησιμοποιώντας καδρόνια και σωλήνες. Δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν μετά το συμβάν στο Κέντρο Υγείας, ενώ ένας από τους Αλβανούς έβγαλε και μαχαίρι για να τους επιτεθεί. Το φοβερό είναι ότι οι Σαντορινιοί έχουν δώσει δουλειά σε πάνω από 3.000 Αλβανούς μετανάστες, οι οποίοι μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους φτάνουν τα 5000 άτομα.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η Αστυνομία φοβάται να παρέμβει κι αφήνει τους Αλβανούς κακοποιούς να κάνουν ό,τι θέλουν στο νησί. Πληροφορίες λένε ότι μια ομάδα Αλβανών έσφαξε Πακιστανό στη Σαντορίνη γιατί προσφέρθηκε να δουλέψει με χαμηλότερο μεροκάματο.
Απίστευτες καταγγελίες από ανθρώπους που βλέπουν το νησί τους να χάνεται από μία ομάδα βίαιων και τραμπούκων που προσπαθεί να λεηλατήσει περιουσίες, συνειδήσεις και ανθρώπους. Μήπως πρέπει να παρέμβει δυναμικά η Αστυνομία και να βάλει μια τάξη στο πανέμορφο νησί της Ελλάδας, πριν οι κάτοικοι πραγματοποιήσουν την απειλή τους και πάρουν το νόμο στα χέρια τους;

Πηγή

από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτό είναι που λέμε βάλανε τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους μόνοι τους οι κάτοικοι....
Τους έφεραν για δουλειά και τώρα κινδυνεύει το σπίτι τους και η οικογένειά τους....
Πάντως για να μην κινδυνέυσω να χαρακτηριστώ αντισαντορινιός θα πρέπει να τονίσω ότι είμαι πραγματικά με το μέρος όσων από τους κατοίκους της Σαντορίνης δεν έφεραν τους Αλβανούς στο νησί και άρα δεν φταίνε....

Συνήθως η ευθύνη βαραίνει τους πλούσιους και το κράτος.....Οπως πάντα.

Μια φορά η γνώμη μου είναι, οι καταγγέλλοντες να μην απευθύνονται στο Υπουργείο Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη γιατί τους βλέπω να καταλήγουν σαν τον Αγιο Παντελεήμονα...
Να πλακώσουν εκεί τα ΜΑΤ και να κουβαλάνε σιδεροδέσμιους τους κατοίκους στις κλούβες!!!!

Καλύτερα να πάρουν οι ίδιοι τις τύχες τους στα χέρια τους και να "καθαρίσουν" το νησί τους πριν γίνουν μετανάστες κι αφήσουν τα σπίτια τους στους Αλβανούς.....


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοπρίτες Σαντορινιοί!!! Ούτε τα παιδιά σας δεν μπορείτε να προστατέψετε!!! ούστ!!! Ρεμάλια!!!