ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.10

Μετά τη Μπακογιάννη και η Πιπιλή με το Δημαρά

Μετά τη Δώρα Μπακογιάννη (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8298) και η Κατερίνα Πιπιλή θα συμμετέχει , σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στο συνδυασμό «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά, ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής.

Σε ηλικία 32 ετών, η Κατερίνα Πιπιλή προερχόμενη από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να έχει προηγουμένως κάποια οργανική σχέση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ρίχνεται» για πρώτη φορά στο «στίβο» της πολιτικής.

Η κ. Πιπιλή η οποία δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τη συνεπώνυμή της Φωτεινή, βουλευτίνα της ΝΔ, ότι είναι αρχιτέκτονας και πρόεδρος του συλλόγου επιστημόνων Μεγάρων, απ’ όπου και κατάγεται.

Υποψήφιος και πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Άρμα Πολιτών" στη Δυτική Αθήνα θα συμμετάσχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ Τάσος Καρατάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: