ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Η Αριστερή Όχθη του Σηκουάνα....


     Πόσο καλά γνωρίζουμε τον κ. Παπανδρέου; Δεν εννοώ μόνο ως πολιτικό. Θα ήθελα να δώσω μια ευρύτερη ίσως πιο εσωτεριστική διάσταση στο ερώτημα. Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του, ο νυν Πρωθυπουργός γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1952. Ανήκει  λοιπόν στο ζώδιο των Διδύμων. Οι Δίδυμοι συνδέονται στη μυθολογία με τους Διόσκουρους, τον Κάστορα και τον Πολυδεύκη. Κατά σύμπτωση, στην περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς στη Ρώμη είχε κατασκευαστεί ναός προς τιμήν των Διόσκουρων (Tempio dei Dioscuri) μετά την νίκη των Ρωμαίων στην Μάχη της Λίμνης Ρηγίλλης κατά των Ετρούσκων, το 498 π.Χ. Καλό ε; Στη Μάχη της Ρηγίλλης! Η συμπαντική συμμετρία στο μεγαλείο της.
      Αν το ψάξουμε παραπέρα θα βρούμε ότι οι Δίδυμοι ως δυαδικό ζώδιο που είναι, έχουν διπλή φύση και πολλές φορές αντιφατική και απατηλή. Ίσως δεν πρέπει να μας κάνουν τόση  εντύπωση πλέον το "λεφτά υπάρχουν" ή το "αν παγώσουμε τους μισθούς θα παγώσει η οικονομία" σε σύγκριση με την τρέχουσα πραγματικότητα. Κυβερνήτης πλανήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής. Ως γνωστόν, από τη μυθολογία, ο Ερμής ήταν ο αγγελιαφόρος των θεών. Ο μεσάζοντας δηλαδή μεταξύ των θεών και των ανθρώπων. Εγώ εδώ θα έβρισκα έναν παραλληλισμό μεταξύ του θεου-ΔΝΤ και των ανθρώπων-Ελλήνων. Ακόμη, ο Ερμής ήταν ο ψυχοπομπός, που οδηγούσε τις ψυχές των ανθρώπων στον Άδη, αλλά και προστάτης των κλεφτών, των τυχερών παιχνιδιών και του εμπορίου. Οποιοσδήποτε συνειρμός με την πραγματικότητα είναι φανταστικός!
      Από μια άλλη οπτική, την αριθμολογική, η ημερομηνία γέννησης του κ. Παπανδρέου (16/6/1952=>1+6+6+1+9+5+2=30=3+0=3) μας δίνει ως αριθμό του πεπρωμένου του το 3. Λαμβάνοντας υπόψη μας το υπέρτατο δόγμα των Πυθαγορείων: «ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΝ ΑΠΑΝΤΩΝ», τότε η αριθμολογική ανάλυση μπορεί να μας δώσει επιπλέον στοιχεία. Κατ' αρχάς να παρατηρήσουμε ότι και το ζώδιο των Διδύμων είναι το τρίτο κατά σειρά στο ζωδιακό κύκλο, οπότε οι επιρροές ενισχύονται αρμονικά και σημαντικά. Ας παρατηρήσουμε ακόμη - πάλι με το 3 ως μοτίβο - ότι και το πρώτο γράμμα του βαπτιστικού του ονόματος είναι το Γ,  από το Γεώργιος, το τρίτο δηλαδή της αλφαβήτου και το 3 κατά το αρχαιοελληνικό σύστημα αριθμήσεως, ενώ ο ίδιος είναι ο τρίτος στη σειρά μετά τον παππού του και τον πατέρα του που εκλέγεται Πρωθυπουργός, από την οικογένειά του. Το τρία φαίνεται να παίζει έναν πολύ έντονο ρόλο στο πεπρωμένο του Πρωθυπουργού και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο που το 2010 ήταν το έτος όπου ο ίδιος δρομολόγησε τις μεγάλες αλλαγές, αφού αριθμολογικά το 2010 αναλύεται στο 3 (2+0+1+0=3). Μην ξεχνάμε ότι το τρία είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός και στη θρησκεία αλλά και στις λαϊκές δοξασίες (όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι πάρα πολύ βάζουμε ως πρόθεμα το τρις- πχ τρισευτυχισμένος, τρισκατάρατος, τρισάγιο κλπ). Στο "Βιβλίο των Αλλαγών", ένα από τα κλασσικά έργα της Κινέζικης φιλοσοφίας, πιο γνωστό ως "Ι Τσινγκ", το τρίγραμμο που συμβολίζεται με τρεις παράλληλες γραμμές (το ΙΙΙ - το 3 σε λατινική γραφή - σε οριζόντια θέση δηλαδή) αντιστοιχεί στο φυσικό στοιχείο "Ουρανός", στον "Πατέρα" και στην κατεύθυνση "Βορειοδυτικά". Ειδικά το τελευταίο δεν είναι καθόλου παράξενο μιας και το "βορειο-δυτικά" προσδιορίζει το γεωγραφικό χώρο που ταυτίζεται με τη Δύση, τον Ευρωπαϊκό Βορά κλπ. Η εικόνα τώρα μάλλον ολοκληρώνεται. Ο "Πατέρας"-Πρωθυπουργός που οδηγεί προς τα "Βορειο-δυτικά" (προς τη Δύση δηλαδή το δυτικό τρόπο ζωής) ως ψυχοπομπός Ερμής, μεσάζων των "θεών"-ΔΝΤ, τους ανθρώπους, θεωρώντας ή πλανεύοντάς τους ότι τους κατευθύνει προς τα "πάνω" δηλαδή προς τον "Ουρανό". Μην ξεχνάμε πως όντως οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα - ρευστό και μεταβλητό δηλαδή - κι ο Ερμής μπορεί και να πλανεύει ή να ψεύδεται. Η συμπαντική συμμετρία συνεχίζεται λοιπόν και διαπερνά χωροχρονικά Ελληνική και Κινέζικη φιλοσοφία. Και για του λόγου το αληθές ας θυμηθούμε τον Απολλόδωρο: "Οὐρανὸς πρῶτος τοῦ παντὸς ἐδυνάστευσε κόσμου".   Με τον "Ουρανό" να είναι Πρώτος και Μέγας πανίερος και Θεοπάτωρ Θεός κατά τον Ησίοδο. Αναμένουμε λοιπόν μια κατ' αναλογία "κοσμογονία" οδηγούμενοι προς τον "Ουρανό". Μια οικονομική και κοινωνική κοσμογονία οδηγούμενοι από το Δίδυμο-Ερμή Πρωθυπουργό. Στην κινέζικη αστρολογία ο κ. Παπανδρέου γεννήθηκε σε χρονιά του  Δράκου, ενώ το Δ του Δράκου-Δίδυμου, φαίνεται και πάλι να προβάλλει καρμικά το τριγωνικό 3. Βεβαίως, από τα 12 "ζώα" του κινέζικου ωροσκοπίου ο Δράκος είναι το μοναδικό μυθικό. Τα άλλα - χοίρος, τίγρης κλπ - είναι όλα υπαρκτά...
Παραπέρα, αριθμοσοφικά, το ονοματεπώνυμο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" μας δίνει λεξάριθμο 1982. Το "ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ" μας δίνει λεξάριθμο το 1620. Αν κάνουμε την αφαίρεση (πόσο πρέπει να "βγάλεις" δηλαδή απ' το ένα για να έρθει και να "ταυτιστεί με το άλλο σε μια συγκλίνουσα πορεία) έχουμε 1982-1620=362. Λεξάριθμο 362 έχει η φράση "ΤΑ ΙΜΙΑ" καθώς επίσης και "ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ". Βεβαίως αυτά δεν αποδεικνύουν τίποτα και μπορεί να αποτελούν απλώς συμπτώσεις. Όπως σύμπτωση μπορεί να αποτελούν και τα αθροίσματα "ΟΜΠΑΜΑ"(=232)+"ΛΕΠΙΔΑ"(=130)=362. Δηλαδή μπορεί να είναι σύμπτωση ότι "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" - "ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ"="ΟΜΠΑΜΑ"+"ΛΕΠΙΔΑ". Καλώς.
Πάντως, ο κ. Παπανδρέου βραβεύθηκε με το βραβείο Quadriga - το τέθριππο ελληνιστί - το οποίο αναπαριστά ένα άρμα που σύρουν τέσσερις ίπποι με ηνίοχο τη Νίκη. Ο αστερισμός του Ηνιόχου γειτνιάζει -φυσικά! - με εκείνον των Διδύμων. Κατά μια άποψη ο αστερισμός του Ηνιόχου δεν είναι παρά ο Μυρτίλος, υιός του Ερμή - και πάλι η συμπαντική αρμονία αφού ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων- υπεύθυνος για το τέθριππο(!) (το quadriga δηλαδή) άρμα του Οινομάου, το οποίο όμως τέθριππο άρμα ανετράπη αφού ο Μυρτίλος είχε αφαιρέσει τα ορειχάλκινα καρφιά από τους τροχούς. Συμβολικά, η Ευρώπη παραδίδει ένα τέθριππο στον κ. Παπανδρέου το οποίο θα ανατραπεί; Ας δούμε λίγο πιο κάτω. Οι επικείμενες εκλογές θα διεξαχθούν στις 7 Νοεμβρίου 2010. Αριθμολογικά έχουμε 7+1+1+2+0+1+0=12=1+2=3. Όπου και πάλι εμφανίζεται ο αριθμός που κυριαρχεί στον κ. Παπανδρέου, οπότε η ημέρα των εκλογών θα είναι πολύ σημαντική γι' αυτόν. Αστρολογικά η ημέρα των εκλογών ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Κατά σύμπτωση -πάλι!- ο Σκορπιός θεωρείται κατά τη μυθολογία υπαίτιος της καταστροφικής πορείας των ίππων που έσυραν το άρμα - το τέθριππον(!)- του θεού Ήλιου όταν το οδήγησε ο υιός του Φαέθων. Είναι δυνατόν ο Σκορπιός-εκλογές να τρέψει σε καταστροφική πορεία το quadriga-τέθριππον που παρέδωσε η Ευρώπη στον κ. Παπανδρέου;
        Το ζώδιο των Διδύμων συνδέεται με την εβραϊκή φυλή Συμεών ενώ το ζώδιο του Σκορπιού με τη φυλή Δαν. Η φυλή Συμεών  έφθινε διότι τιμωρήθηκε από το Θεό όντας υπερβολικά βίαιη, ενώ από τη φυλή Δαν προήλθαν οι Κριτές με πολύ γνωστό τον Σαμψών. Θα "κριθεί" ο κ. Παπανδρέου στις 7 Νοέμβρη, την ημέρα του Σκορπιού-Δαν-Κριτή; Στη Γένεση γράφει: "Δὰν κρινεῖ τὸ λαὸν αὐτοῦ, ὡσεὶ καὶ μία φυλὴ ἐν Ἰσραήλ.  καὶ γενηθήτω Δὰν ὄφις ἐφ᾿ ὁδοῦ, ἐγκαθήμενος ἐπὶ τρίβου, δάκνων πτέρναν ἵππου, καὶ πεσεῖται ὁ ἱππεὺς εἰς τὰ ὀπίσω". Η αντίστιξη είναι φανερή. Κάθε Νοέμβρη, ο ο όφις-Δαν δαγκώνει - ως σκορπιός  ή ερπετό- την πτέρνα του ίππου/τεθρίππου και ο ιππεύς πέφτει. Ο Ερμής βέβαια, ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων του κ. Παπανδρέου, θα βρίσκεται  την 7η Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα έχει εγκατασταθεί εκεί από τις 20 Οκτωβρίου. Κρατήστε την ημερομηνία θα σας χρησιμεύσει.
        To 2010 είναι επίσης η χρονιά της Τίγρης στην κινέζικη αστρολογία. Και στην Τίγρη αρέσουν οι εκπλήξεις - και όντως είδαμε πολλές φέτος - και όπως κάθε αιλουροειδές πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να την κερδίσεις και έτσι πρέπει να δράσει και ο κ. Παπανδρέου. Και η ελληνική αριθμοσοφία το επιβεβαιώνει από τη μεριά της αφού ο λεξάριθμος του "ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ" είναι 1473 ισοψηφεί δηλαδή με το λεξάριθμο της φράσης "Η ΑΦΑΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΣ".
         Από πλευράς βιορυθμών, την ημέρα των εκλογών ο συγκινησιακός κύκλος του κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στο κατώτατο σημείο του, σε αντίθεση με τον σωματικό και το διανοητικό κύκλο που θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι επιρρεπής στη συναισθηματική φόρτιση. Εκεί όμως περί τις 17 με 20 Οκτωβρίου, λόγω αλλαγής πολικότητας του σωματικού και διανοητικού κύκλου θα πρέπει να προσέξει, γεγονός όχι άσχετο με την εγκατάσταση του κυβερνήτη του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 20 Οκτωβρίου όπως προείπαμε. Φαίνεται ότι εκείνο το τριήμερο θα κριθούν πολλά σχετικά με τις εκλογές. Παρεμπιπτόντως, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ιδρύθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1945, οπότε ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω -το Κέρας της Αμάλθειας/αφθονίας(;) -που κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο. Ο Κρόνος λοιπόν την 7η Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, δηλαδή του "αδελφού" ζωδίου των Διδύμων. Συμπερασματικά, η 7η Νοεμβρίου θα αποτελέσει ημερομηνία-σταθμό, και μάλιστα καθόλου εύκολη, για τον Πρωθυπουργό και εξ' αντανακλάσεως και για το ΔΝΤ στη χώρα μας.


ΥΓ: Στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα αναπτύχθηκε από τη δεκαετία του '30 αλλά και πιο μετά το αποκαλούμενο και "Θέατρο του Παραλόγου", με γνωστότερο εκπρόσωπο τον Ιονέσκο αλλά και τον Μπέκετ και άλλους θεατρικούς συγγραφείς. Η λαίλαπα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με τον παραλογισμό και την απάθεια απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, βοήθησαν στην αναγνώριση αυτού του θεατρικού είδους.
Από την πλευρά μου και μέσα στον απόλυτο παραλογισμό της ημέρας ανάμεσα στο τρίγωνο Μνημείο Ακροπόλεως-Συμβασιούχοι-Κυβέρνηση, το μόνο που θα μπορούσα να γράψω θα ήταν ένα κείμενο εντελώς αλληγορικό, με ενσωματωμένη όση γίνεται από τη νεοελληνική μέχρις άνοιας ανοησία, έτσι ως ελάχιστο σύμβολο βλακείας. Εννοείται  ότι δεν  πιστεύω λέξη από τα παραπάνω - μολονότι τα πρωτογενή στοιχεία συλλέχθηκαν με λεπτομέρεια κυρίως από τη Wikipedia ώστε να δείχνει αληθοφάνεια- αλλά το κείμενο απλώς χρησιμεύει, για μένα, ως επετειακό ορόσημο μιας μέρας χαμένης για όλους, μέσα από τον εγγενή παραλογισμό του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: