ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

To παιδί του “μητσοτακικού σωλήνα” ο άνθρωπος της Ντόρας στο Ηράκλειο, βουλευτής Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης ζητάει τη φίμωση των Blogs με νόμο! – Να τον χαίρεσαι κ. Σαμαρά!!! – Απαντήστε του ελεύθεροι έλληνες απανταχού της ελληνικής επικράτειας.



Quantcast .
απο το “ηρακλειώτικο στέκι”
Δεν είναι μήνας που έκλεισε το  ανώνυμο blog ο parapolitikoς και χθές όπως μάθαμε ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε πρόταση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλήπρός τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ραγκούση, και Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδη, για την άρση της ανωνυμίας των blogs και τον καθορισμό  όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας τους   Ο Βουλευτής ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης «να προχωρήσουν σε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των μπλογκς, ώστε να υπάρξει περιορισμός των φαινομένων συκοφαντικής δυσφήμισης, υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων κατά δημοσίων προσώπων ή διάδοσης ψευδών ειδήσεων, να αρθεί η ανωνυμία τους και να …………………μπορούν να εντοπιστούν οι συντάκτες των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων».
η ερώτηση του βουλευτή μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«το Διαδίκτυο προσφέρει πρωτοφανείς δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί μέσο ευρείας, ταχείας και ανεμπόδιστης ενημέρωσης» και πως «τα ιστολόγια (“blogs”)αποτελούν αναμφισβήτητα ένα νέο χώρο κοινωνικού διαλόγου και πεδίο διάδρασης των χρηστών». Ωστόσο, επισημαίνει ότι «ολοένα και εντονότερα απασχολούν τελευταία τις διωκτικές και δικαστικές αρχές τα φαινόμενα της συκοφαντικής δυσφήμισης δημοσίων προσώπων (και όχι μόνο) υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων, εκβιασμών ή διάδοσης ψευδών ειδήσεων». Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρει την πρόσφατη «είδηση» που κυκλοφόρησε ευρέως μέσω μπλογκς για την υποτιθέμενη παραίτηση της Υπ. Παιδείας, κα. Α. Διαμαντοπούλου, γεγονός που ανάγκασε την ίδια να προβεί σε δημόσια διάψευση της «είδησης».
Υπογραμμίζει κατόπιν ότι «τα δύο τελευταία χρόνια μόνο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής έχουν κατατεθεί περισσότερες από 600 μηνύσεις από πολίτες, οι οποίοι συκοφαντήθηκαν μέσα από ανώνυμα μπλογκ», ενώ τονίζει ότι «στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έγινε δυνατό να βρεθεί ο συντάκτης των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων για τα οποία έχει γίνει μήνυση». Μάλιστα αναφέρει ότι «όπως προέκυψε από σχετική έρευνα των διωκτικών αρχών, στην Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί 132.000 μπλογκ από τα οποία τα 3.500 έχουν καθημερινή ανανέωση.»
Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνει ότι «προς την κατεύθυνση ελέγχου και απόδοσης ευθυνών σε ιδιοκτήτες μπλόγκς, υπάρχει το προηγούμενο της γνωμοδότησης του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2009, σύμφωνα με την οποία «στα μπλογκ δεν ισχύει το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης και επικοινωνίας, όπως ορίζεται στο άρθρο 19 του Συντάγματος», ενώ καταγράφει ότι «στη γνωμοδότηση προβλέπεται μεταξύ άλλων πως δεν θα απαιτείται άδεια οποιασδήποτε αρχής -και συγκεκριμένα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών- για να μπορούν προανακριτικές, ανακριτικές, εισαγγελικές και δικαστικές αρχές να ζητούν «ηλεκτρονικά ίχνη» εγκληματικής πράξης, όπως υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων στο Διαδίκτυο ή φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας».
Επιπροσθέτως, ο κ. Αυγενάκης αναφέρεται και στο «πρόσφατο νομικό προηγούμενο υπάρχει και στην Ιταλία, όπου κατατέθηκε νομοσχέδιο στις 10 Μαΐου από τον υπουργό Δικαιοσύνης της Ιταλίας, κ. Αντζελίνο Αλφάνο, το οποίο στην παράγραφο 28 εξισώνει τα μπλογκ με τα υπόλοιπα ΜΜΕ» και τονίζει ότι «σύμφωνα με το ιταλικό σχέδιο, οι ιδιοκτήτες των μπλογκ θα πρέπει να προσκομίζουν στο Υπουργείο Τύπου στοιχεία που να αποδεικνύουν την ταυτότητα του κατόχου τους», ενώ «σε διαφορετική περίπτωση θα κλείνουν».
Στο πλαίσιο αυτό, ο Βουλευτής ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης «να προχωρήσετε σε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των μπλογκς, ώστε να υπάρξει περιορισμός των φαινομένων συκοφαντικής δυσφήμισης, υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων κατά δημοσίων προσώπων ή διάδοσης ψευδών ειδήσεων, να αρθεί η ανωνυμία τους και να μπορούν να εντοπιστούν οι συντάκτες των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων».
=======================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ cretanpatriot:
Κύριε “βολευτά”,   τι σας έχει ενοχλήσει απο την ελεύθερη δημοσιογραφία των ελληνικών ιστολογίων? Μήπως ότι λένε πέρα για πέρα αλήθειες, ή μήπως  επειδή δεν μπορείς εσύ και το πολιτικό συνάφι να τα ελέγξετε και εν τέλει να τα κατευθύνετε κατά πως εσείς θέλετε!!! Βλέπεις κύριε “βολευτά” οι περήφανοι bloggers δεν θα μπορούσαν να εξομοιωθούν με τα φαντάσματα της ενημέρωσης που εσεις θέλετε να σας υπηρετούν πιστά, με τους κατά φαντασίαν δημοσιογράφους – τους κομιστές κατασκευασμένων ειδήσεων δηλαδή! Γιατί κακά τα ψέμματα, αυτό θέλετε οι περισσότεροι από σας. Να σας χειροκροτούν και να σας παινεύουν οι εκπρόσωποι της ενημέρωσης και σεις να τους πετάτε κανένα “κοκαλάκι” για να το γλύφουν και να κουνούν “ουρές” !

Εμεις κύριε “βολευτά” δεν θα γίνουμε μαριονέτες κανενός πολιτικού συστήματος, πολλώ δε μάλον πολιτικών προσώπων που δεν έχουν προσφέρει τίποτα σ’ αυτόν τον  τόπο σήμερα, παρά μόνον ίντριγκες, διχόνοια και πάσης φύσεως κακομοιριά και φτώχεια με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους.   Πάυσαμε προ καιρού να βάζουμε πλάτη σε νεόφερτους σωτήρες που αντί να δώσουν, παίρνουν και με το παραπάνω απο τον ιδρώτα και το αίμα του αγρίως φορολογούμενου έλληνα πολίτη.
Κι εν τέλει κύριε “βολευτά”, επειδή με τις πράξεις σας δείχνετε πως φοβάστε κι εσεις αλλά και κάποιοι άλλοι σάπιοι αυτού του  συστήματος  που σας ωθούν και σας προτρέπουν να ενεργήσετε ώστε φιμωθεί και η τελευταία φωνή της αλήθειας – εν μέσω  δημοκρατικού πολιτεύματος – αυτή των ελεύθερων κι ανεξάρτητων bloggers, έχουμε να σας πούμε τούτο:  Αν νομίζετε πως με τις κραυγές και τις έμμεσες “ραδιουργίες” θα φοβηθούμε και θα σφραγήσουμε τα πληκτρολόγιά μας ή θα βάλουμε φίμωτρα, είστε μακράν νυχτωμένοι. Τολμήστε και προωθήστε ιδέες και πράξεις που θυμίζουν άλλες εποχές και θα γίνει ό,τι έγινε  το 1973  στο Πολυτεχνείο. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για ν’ακουστούν τα Blogs  και οι bloggers. Απλά, γιατί η αλήθεια ΔΕΝ φιμώνεται …

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ  ΣΑΣ, ΚΎΡΙΕ “ΒΟΛΕΥΤΑ” !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: