ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

Νομάρχης… ρίχνει μπουνιά σε δημοσιογράφο

Στο δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, εκδότη της εφημερίδας «Νέα Πνοή» των Μεγάρων επιτέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr αργά το βράδυ της Παρασκευής ο (εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ) νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρκουδάρης έπιασε από το γιακά το δημοσιογράφο και του ζήτησε να σβήσει φωτογραφίες που είχε βγάλει λίγο πριν με τη συναίνεσή του σε εκδήλωση του υποψήφιου της ΝΔ Γιάννη Μαρινάκη.

«Αν δεν σβήσεις τις φωτογραφίες θα σου δώσω μπουνιά», φέρεται να απείλησε το δημοσιογράφο ο κ. Αρκουδάρης. «Ρίξε μου για να καταλάβουν όλοι ποιος είσαι», του απάντησε εκείνος αλλά πριν προλάβει να τον χτυπήσει παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης και αποσόβησαν τα χειρότερα. Προκειμένου μάλιστα, να μην ρίξει λάδι στη φωτιά και κατόπιν παράκλησης και του ίδιου του κ. Μαρινάκη, ο κ. Νικόλιζας έσβησε τις φωτογραφίες.

Η aftodioikisi.gr επικοινώνησε με τον κ. Νικόλιζα ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, τονίζοντας ότι έχει κάνει και σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr για το περιστατικό ενημερώθηκαν και υψηλόβαθμα στελέχη της Ιπποκράτους κατά των οποίων είχε επιτεθεί ο νομάρχης, λόγω του αποκλεισμού του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στο Συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8492).

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αρκουδάρης δεν έχει ταχθεί ανοικτά κατά του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Μεγαρέων Δημήτρη Στρατιώτη και του συνδυασμού του Γ. Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής αλλά είναι κοινό μυστικό στη Δυτική Αττική ότι στηρίζει τους αντιπάλους τους. Ωστόσο, κατά τα φαινόμενα δεν θέλει να υπάρχουν και πειστήρια. Έτσι εξηγείται και η στάση του απέναντι στον κ. Νικόλιζα που τόλμησε να τον φωτογραφήσει με τον υποψήφιο της ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: