ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ": “Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο κι όχι στον Γκιαούρ!”


Επίδειξη δύναμης σε μουδιασμένο κοινό από τους ανεξάρτητους υποψηφίους της μειονότητας Σιμπέλ Μουσταφάογλου και Χουσεΐν Αχμέτογλου χθες στην Ξάνθη
Σύζυγο και γραμματέα επιστρατεύει στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη στηρίζοντάς τον με όλες του τις δυνάμεις
Αποστάσεις και προσχήματα κρατούν από τον συνδυασμό στην Κομοτηνή οι βουλευτές του νομού Ροδόπης

Φωτό εφημερίδα «ΘΡΑΚΗ»

/
Με κοινό αποτελούμενο από τους ίδιους ανθρώπους που θέλουν με το ζόρι να αναδειχτούν ηγέτες της μειονότητας αντιμετωπίζοντας τους ψηφοφόρους ως άβουλα όντα και όχι ενσυνείδητους πολίτες, έγινε η κοινή συνάντηση μελών των δύο ανεξάρτητων μειονοτικών συνδυασμών δήμων Κομοτηνής και Ξάνθης στο ξενοδοχείο «Έλενα» της Ξάνθης. Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου επανέκαμψε μετά τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα της και μπήκε ξανά στο προεκλογικό παιχνίδι. Πρώτη της κίνηση ήταν να ανοίξει το προεκλογικό της κέντρο επί της οδού Ιωαννίνων και μάλιστα απέναντι από την είσοδο του κτιρίου της «τουρκικής νεολαίας». Τυχαία η επιλογή του χώρου, ίσως, αλλά το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον οικείο και φιλικό για την ίδια και τους ανθρώπους της.

Επόμενη κίνηση η συνάντηση με το έτερο ανεξάρτητο της Ξάνθης, τον άγνωστο πολιτικά Χουσεΐν Αχμέτογλου, που αναδείχθηκε στην ηγεσία του συνδυασμού, όταν αποχώρησαν παλαιότεροι και εμπειρότεροι. Ο πρώην υποψήφιος με τους 86 ψήφους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές καλείται σήμερα να συγκεντρώσει ως επικεφαλής την ψήφο της μειονότητας. Στον αντίποδα η Σιμπέλ Μουσταφάογλου τακτοποιημένη χρόνια σε θέσεις που φρόντισε να της εξασφαλίσει το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά έγινε ανεξάρτητη και θυμήθηκε ότι η μειονότητα αδικείται. Οι ομιλίες των δύο επικεφαλείς των συνδυασμών περιστράφηκαν γύρω από τις συνθήκες που οδήγησαν στην ίδρυση των ανεξάρτητων καταλόγων, ενώ σημείωσαν ότι είναι καιρός να σταματήσει η αδικία γι’ αυτό και περιμένουν μεγάλη υποστήριξη από όλους.

Η σύμπλευση στο πλευρό των συνδυασμών θα είναι προς όφελος της μειονότητας, τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ φρόντισαν να επαναφέρουν το σύνθημα «Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο κι όχι στον Γκιαούρ». Κλίμα της συνάντησης μετέφερε στο «Χ» και ο εκδότης της εφημερίδας Θράκη στην Ξάνθη Τένης Καμαρίδης που μίλησε στο ράδιο Χρόνος 87,5 και στον Δήμο Μπακιρτζάκη λέγοντας: «Υπήρξε ένας έντονος προβληματισμός, φαινόταν από τις εκφράσεις των προσώπων των ανθρώπων ότι δεν είναι τόσο άνετα τα πράγματα, δεν έχουν τόσο αέρα όπως λέει και η έκφραση. Στην Ξάνθη φαίνεται ότι θα υπάρξει πρόβλημα στα τοπικά συμβούλια καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από επίδοξους υποψήφιους. Κάτω υπό άλλες συνθήκες θα περίμενε κάποιος ότι η συνάντηση αυτή να τύχαινε κοσμοσυρροής, θα υπήρχαν πολλοί που θα στριμώχνονταν για να μπουν μέσα, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Άρα εκτός από προβληματισμός στα στελέχη, υπάρχει προβληματισμός και στον κόσμο και ιδιαίτερα στους μειονοτικούς ψηφοφόρους».

Στο κοινό που παρακολουθήσαν τη συνάντηση ήταν ο επίτιμος πρόεδρος του ανεξάρτητου συνδυασμού Κομοτηνής και πρόεδρος του συλλόγου «Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμή Τοραμάν, ο πρόεδρος του κόμματος Ισότητας, Φιλίας και Ειρήνης Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο βοηθός ψευτομουφτή Αχμέτ Χράλογλου, οι πρώην πρόεδροι του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού Ξάνθης Χασάν Μαλκότς και Χουσείν Μπαντάκ, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Φαίκογλου, ο πρόεδρος της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» Αχμέτ Καρά, ο αντινομάρχης Ξάνθης Τουρκές Χατζημεμίς, οι κατά καιρούς υποψήφιοι Μπουρχάν Μπαράν, Ιρφάν Χατζηγενές, Τζελαετίν Δουλγέρ, γενική διευθύντριας της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλά, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγά, ο υποψήφιος δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καπζά, ο δήμαρχος Σελέρου Ξάνθης Μπιρόλ Ιντζέ Μεμέτ, εκπαιδευτικοί, ιμάμηδες. Προτάσεις για την στελέχωση του συνδυασμού έγιναν και σε γνωστά άτομα του δημοσιογραφικού χώρου που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τον Τύπο με δηλώσεις τους σε μια προσπάθεια να φανεί πόσα καρπούζια κρατά η μασχάλη τους.  xronos
 x

Δεν υπάρχουν σχόλια: