ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

2012: με βόρειο σέλας στην Ελλάδα...

Πολύ ενδιαφέρον. Παράλληλα με την πλέον γνωστή και επίσημη θέση των επιστημόνων πως το 2012 αναμένεται έντονη ηλιακή δράση και ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, μαθαίνουμε πλέον πως σε δύο χρόνια από σήμερα, το Βόρειο Σέλας θα έρθει και στην Eλλάδα. Tο φαινόμενο εκτιμάται ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό και θα διαρκέσει αρκετές ώρες, ενώ θα γνωρίζουμε την ακριβή ημέρα που θα συμβεί! Αυτό ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων στο Διεθνές Συνέδριο που γίνεται στην Kέρκυρα, με τη συμμετοχή 200 επιστημόνων από την Aμερική, την Eυρώπη και την Kίνα. Αντικείμενο του συνεδρίου είναι η επίδραση του ήλιου στη Γη, ειδικά μετά την αύξηση της δραστηριότητάς του.
Το φαινόμενο ορατό κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.
Oι ισχυρές ηλιακές και μαγνητικές καταιγίδες που αναμένονται την περίοδο εκείνη, θα μετακινήσουν το Βόρειο Σέλας προς τον νότο και το φαινόμενο θα είναι ορατό για αρκετές ώρες στον ελληνικό ουρανό, κυρίως στην βόρεια Eλλάδα.
Οι επιστήμονες αναμένουν ότι λόγω της γεωγραφικής θέσης της χώρας μας, αλλά και των ιδιοτήτων του μαγνητικού πεδίου, το Βόρειο Σέλας θα "λούσει" με χρώματα τον ουρανό και θα στείλει εντυπωσιακές εικόνες σε όλο τον πλανήτη, όπως αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία!
Βέβαια οι επιστήμονες αναφέρονται εδώ σε μια πολύ όμορφη "επίδραση" της ηλιακής δραστηριότητας, όμως γνωρίζουμε καλά πως οι ηλεκτρομαγνητικές εκρήξεις του ήλιου εκείνη την περίοδο αναμένεται να έχουν και ορισμένες "δυσάρεστες" επιπτώσεις στον "ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό πολιτισμό" μας... τις οποίες θα χρειστεί να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία -με την προϋπόθεση βέβαια πως έχουμε ήδη αποφασίσει συνειδητά να αλλάξουμε προς το καλύτερο και να λάβουμε τα δώρα της συνειδησιακής μετουσίωσης που μας στέλνει ο ήλιος και το σύμπαν...
Φαίνεται πως πράγματι θα ξημερώσει μια διαφορετική και πολύ όμορφη μέρα για την ανθρωπότητα.

Πηγή
ουτιδανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: