ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.10

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σειρά του αποστάτη να καρφώσει τους πρώην συνεταίρους του χαρακτηρίζοντας λαϊκιστή τον πρόεδρο της ΝΔ.
Οι γιαλαντζί αντιμνημονιακοί που έμειναν στην Ρηγίλλης είναι βέβαιο ότι περίμεναν μια τέτοια εκδήλωση "ενδιαφέροντος" απο τον επίτιμο αφού σε μερικές μέρες ο...θηλυκός Μητσοτάκης θα κάνει πράξη τα όνειρα του μπαμπά να γίνει αρχηγός κόμματος.
Ο Σαμαράς μάλλον έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια αφού καθε δήλωση του την ακολουθούν αμφισβητήσεις ή ακόμα και αντίθετες τοποθετήσεις απο τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ με τις γνωστές διαγραφές και τα συνεχή "μπαλώματα".
Τρανό παράδειγμα οι χθεσινές δηλώσεις Χατζηγάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως η ΝΔ έχει ψηφίσει μαζι με το ΠΑΣΟΚ τα περισσότερα άρθρα του μνημονίου και πως η ουσιαστική διαφορά της είναι στους χρόνους αντίδρασης της κυβέρνησης.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως οι γιαλαντζί δεξιοί...οι φιλελεύθεροι της καρέκλας και της αρπαχτής βαρέθηκαν να συγκατοικούν με την λαϊκή δεξιά.Η άνοδος Σαμαρά απο την μια δεν τους εξασφαλίζει όχι την νίκη αφού ο ελληνικός λαός έχει βλακώδη παράδοση στην εναλλαγή και ως εκ τούτου κάποτε θα γίνει....Αλλά δεν τους εξασφαλίζει την εσωτερική κομματική υπεροχή που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια απο τον Μητσοτάκη που την επέβαλε μέχρι τον Καραμανλή που απλά δεν τον ενδιέφερε να ασχοληθεί και διαιώνισε την κατάσταση.
Ο ίδιος ο Σαμαράς προσπαθεί να συγκρατήσει απο την μια την διάλυση ή τουλάχιστον να την περιορίσει αλλά απο την άλλη αν θέλει να έχει πολιτικό μέλλον γνωρίζει ότι πρέπει να επιβληθεί.
Άσκοπα και πολλές φορές άκομψα προσπαθεί να στρέψει την αντιπαράθεση προς την κυβέρνηση ώστε να αποτρέψει το ενδοπαραταξιακό "ξεκατίνιασμα" αφού και οι δηλώσεις του είναι αντιφατικές αλλά και φανερά είναι επηρεασμένες από την σημερινή πραγματικότητα και την αναγκαστική διάθεση για διαφοροποίηση απο την κατοχική κυβέρνηση.
Μια πραγματικότητα όμως που λεει πως η ΝΔ είναι τελειωμένο προϊόν.
Ενα κόμμα που στην ουσία είναι τρία και που η ένωση τους έγινε μόνο και μόνο βάση των επιδιώξεων για εξουσία.
Η λαϊκή πατριωτική δεξιά που υπάρχει μόνο σε επίπεδο απλών ψηφοφόρων,οι Καραμανλικοί ως ιδρυτές και απομεινάρια ενός συνδετικού κρίκου που πλεον έχει φθαρεί και οι νεοφιλελεύθεροι που πήραν την σκυτάλη απο το 90 και αποδόμησαν ιδεολογικά την ΝΔ,κυριαρχώντας στο εσωκομματικό πεδίο με αποτέλεσμα την συνεισφορά τους στην λεηλασία και την καταστροφή της χώρας.
Τα ίδια συμβαίνουν και στο ΠΑΣΟΚ όπου η ανάγκη για εξουσία μέσω της ανύπαρκτης πολιτικής ενότητας οδήγησε στην εκλογή ως αρχηγού ενός ονόματος.
Εδω έγινε πραγματικό πανηγύρι αφού πρώην ανιστασιακοί (παραγματικοί και μη),πρώην κομμουνιστές,πρώην της ένωσης κέντρου,πρώην άστεγοι πολιτικά,πρώην συνδικαλιστές,ανθέλληνες και καθε καρυδιας καρύδι ενώθηκαν αφου μυρίστηκαν ψητό και έπεσαν σαν ακρίδες στα δημόσια ταμεία για να εξαγοράσουν την "αγωνιστικότητα" τους.
Εδω οι γιαλαντζί σοσιαλιστές του κρατισμού που ξεπούλησαν την χώρα παρέδωσαν στους κλέφτες και απατεώνες εκσυχγρονιστές.Το όνομα έγινε πρωθυπουργός και αυτομάτως ξεχάστηκαν και οι αλλαγές ονόματος εμβλήματος και πολιτικής που ο ίδιος φώναζε μιας και θεωρούσε το κόμμα του "φθαρμένο προιόν".Η εξουσία όμως ενώνει ακόμα και εν μέσω μνημονίου και σοσιαλιστικής λαίλαπας .
Γι αυτό και το έριξαν στην "πράσινη ανάπτυξη" και τον "ανθρωπισμό".Ισως να είναι και παγκόσμιο φαινόμενο ένα κόμμα που δεν έχει επι της ουσίας να προσφέρει τίποτα απολύτως κλήθηκε να κυβερνήσει σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.Ενα κόμμα χωρίς ιδεολογικές καταβολές με ληστρικό παρελθόν και εφιαλτικό-δοσιλογικό μέλλον.
Αν αυτό το πολιτικό σύστημα του δικομματισμού που δείχνει να πνέει τα λοίσθια δεν ξεριζωθεί απο τους Ελληνες πολίτες τώρα....Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει ποτέ.
Και τότε για να δανεισθώ και την ατάκα της δήλωσης της ΝΔ για τον αποστάτη.....Καληνύχτα...Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jxtFv-vm5WM